Hybridní chytré hodinky od společnost Withings dostávají aktualizaci na OS2

Hybridní chytré hodinky od společnost Withings dostávají aktualizaci na OS2
2018-11-14T07:54:49+02:00
• 14. 11. 2018
3

Společnost Withings aktuálně potvrdila příchod aktualizace nového operačního systému pro svou modelovou řadu Withings Steel HR. Pro tyto hybridní hodinky je typická především vydrž na baterii, která dosahuje až 25 dnů od posledního nabití. Mezi další přednosti patří měření srdečního tepu nebo sledování spánkových aktivit.

Novinky v novém OS2

První novinka se týká připojení hodinek k GPS v mobilním telefonu. Díky tomu můžete během různých aktivit měřit své tempo a také například trasu vaší procházky. Hlavní novinkou je, že můžete nyní sdílet svou trasu pomocí aplikace v mobilním telefonu. Konkrétně dojde k vygenerování obrázku se všemi statistikami.

Dále byly přidány nové sportovní aktivity, které stačí aktivovat v mobilním telefonu. Následně pak vidíte údaje o spálených kaloriích či srdečním tepu přímo na ciferníku hodinek. Aktuálně bylo portfolio možných sportů rozšířeno až na 30. Naleznete zde například i jógu nebo volejbal či box.

Předposlední razantní novinkou je rozšíření notifikací. Když hodinky této řady začínaly, tak notifikovaly pouze na nové zprávy či hovory. Nyní bylo portfolio rozšířeno o notifikace na ostatní aplikace, takže pokud vám například přijde notifikace z naší aplikace, tak se vám přehledně zobrazí na ciferníku hodinek. Což je dle mého názoru velmi dobré rozšíření.

Poslední novinka se týká měření spánkových aktivit. Aktuálně hodinky zaznamenávají různé stavy vašeho spánku a následně je vyhodnocují do takzvaného spánkového skóre, které naleznete v aplikaci. V rámci měření spánku hodinky nabízí možnost probuzení v tu nejvhodnější dobu. Konkrétně k probouzení dojde pomocí mírných vibrací.

Zdroj: Tisková zpráva 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Richard Kamenicky

14. 11. 2018, 15:26

Týká se ta aktualizace i Steel HR vyrobené pod křídly NOKIA ?

Přemysl Vaculík

VIP 14. 11. 2018, 15:51

Výrobce uvádí, že se to týká řady Steel HR, takže by něměl být rozdíl, kdo vedl společnost.

Richard Kamenicky

14. 11. 2018, 20:39

OK, děkuji

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat