Farma na dlani vám pomůže najít lokální farmáře

Farma na dlani vám pomůže najít lokální farmáře
2018-11-28T19:59:40+02:00
• 28. 11. 2018

Díky české aplikaci Farma na dlani může uživatel najít ve svém okolí, ale i v celé ČR, kde se nachází drobní farmáři, včelaři či menší pivovary. Aplikace je dostupná již přes rok a stáhlo si ji více než 11 500 osob. V aplikaci je seznam s více než 1 250 farmáři a provýrobci. Uživatel si tak může snadno vybrat ze širokého spektra nabízených produktů.

Už nikdy nepromeškáte žádnou příležitost ochutnat to nejlepší, co daný kraj nabízí. Tím, že kupujete zboží od lokálních prvovýrobců, podporujete jak je samotné, tak i mnoho spřátelených dodavatelů a v neposlední řadě také svou zem. Aplikace je určena ke snadnému vyhledávání lokálních výrobců potravin. Její součástí jsou informace o výrobci, kontakty a také GPS navigace přímo k výrobci. V nové verzi přibyly funkce chatu, novinek a farmářských akcí.

Farma na dlani

Aplikace pro mobilní telefony je zcela jednoduchá. Nachází se zde jen pár věcí, se kterými lze interagovat. Uživatel může vyhledat informace o trzích či o farmářích pomocí vyhledávacího políčka. Dále je možné zobrazit si mapu a podívat se na farmáře, prodejce a na trhy v Česku a i na Slovensku. V kategorii blog jsou dostupné novinky ohledně farmářských produktů. Kolonka trhy poskytuje seznam trhů, které se s farmářskými produkty v ČR konají. Pokud se uživatel v aplikaci Farma na dlani registruje, může následně hodnotit jednotlivé farmáře. Aplikace je dostupná jak pro iOS, tak pro Android.

logo-app Farma na dlani Josef Treml Zdarma ANDROID logo-app Farma na dlani Developer Zdarma iOS

Zdroj: farmanadlani.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat