Chytré hodinky Honor Watch Magic nyní ve slevě! sponzorovaný článek

Chytré hodinky Honor Watch Magic nyní ve slevě! [sponzorovaný článek]
2018-11-23T22:29:18+02:00
• 21. 11. 2018

Společnost Huawei v posledních měsících jen kvete. Výrazně si polepšila v prodejích svých produktů, čímž dokázala předběhnout Apple a nyní dýchá na paty jihokorejskému Samsungu. O další prodeje se nyní má postarat nejen Huawei Mate 20 Pro, ale také chytré hodinky Watch GT. 

Aktuálně ale do trhu chytrých hodinek vstupuje dceřiná společnost Honor. Ta na své konferenci odhalila model Honor Watch Magic, které pohání platforma Light OS. Hodinky nabízí kompaktnější konstrukci a nižší cenu než konkurenční Watch GT. 

Honor Watch Magic a slevový kupón

Originální Honor Watch Magic na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 3 900 Kč. U internetového obchodu GearVita je však po dobu prvního týdne jen za 2 904 Kč. Má to však háček. Musíte totiž použít náš slevový kupón BlackFWatch2. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Honor Watch Magic jsou skvělým doplňkem

Hodinky Honor Watch Magic disponují kulatým AMOLED displejem s úhlopříčkou 1,2 palců, zatímco Watch GT nabízí 1,39palcový displej. V obou případech bylo rozlišení zvoleno tak, aby poskytovalo hustotu 326ppi. 

Vzhledem k tomu, že Watch Magic disponují kompaktnějším tělem než Watch GT, projevilo se to samozřejmě také na baterii. Ta je bohužel výrazně menší, neboť nabízí pouhých 178 mAh (Watch GT 420 mAh). Honor však prohlásil, že velikost akumulátoru bohatě postačí pro týden klasického provozu. 

Každopádně, za tak málo peněz dostanete opravdu hodně muziky. Honor Watch Magic vydrží 5ATM pod hladinou, díky čemuž jsou hodinky vhodné i pro běžné plavání. K dispozici je také senzor tepové frekvence, GPS, GLONASS, Galileo a samozřejmě také Huawei Pay. Nové hodinky jsou navíc velmi tenké, tloušťka konstrukce činí pouhých 9,8 mm. Tělo hodinek je vyrobeno z nerezové oceli (316L) a plastu. Podpora řady řemínků QuickFit je samozřejmostí. 

Originální Honor Watch Magic na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 3 900 Kč. U internetového obchodu GearVita je však po dobu prvního týdne jen za 2 904 Kč. Má to však háček. Musíte totiž použít náš slevový kupón BlackFWatch2. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Huami Amazfit Verge a slevový kupón

Značka Huami se sice těší velké oblibě v domovské Číně, ale zároveň musíme dodat, že v našich končinách je tomu spíše naopak. Nicméně pro společnost Xiaomi zajišťuje hlavně výrobu nositelných zařízení, takže určitou kvalitu si může dovolit přenést také do vlastních zařízení. Právě nedávno na trh oficiálně přinesla nový přírůstkek pod názvem Verge v rámci produktové řady Amazfit.

Chytré hodinky Amazfit Verge nesou 1,3palcový AMOLED displej (360 x 360 pixelů) v pouzdře o průměru 43 mm, které bylo vyrobeno z plastu a doplňuje jej silikonový pásek. Vnitřní část vyplňuje dvoujádrový čipset, 512MB paměť RAM nebo 4GB interní paměť. Dále seznam specifikací zahrnuje technologii GPS s GLONASS, WiFi, Bluetooth 4.0 Low Energy, bezkontaktní platby přes NFC, certifikaci IP68, snímač tepové frekvence.

Virtuální asistent Xiao AI přes doprovodnou aplikaci Mijia dokáže ovládat až 11 chytrých spotřebičů v domácnosti. Velikosti baterie není známa, přičemž výrobce slibuje až 5tidenní výdrž.

Originální Amazfit Verge na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu GearVita je však po dobu prvního týdne jen za 3 080 Kč. Má to však háček. Musíte totiž použít náš slevový kupón BlackVergeA. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat