Úžasná sluchátka MEIZU EP52 jen nyní ve slevě za pár korun! sponzorovaný článek

Úžasná sluchátka MEIZU EP52 jen nyní ve slevě za pár korun! [sponzorovaný článek]
2018-10-09T06:00:59+02:00
• 9. 10. 2018
1

Meizu se kromě výroby chytrých telefonů pustilo i do výroby bezdrátových sluchátek. Nová sluchátka nesou název Meizu EP52, fungují přes Bluetooth, jsou voděodolná a mají přívětivou cenu, pouhých 423 Kč. Navíc vám budou poslány ze skladu, díky kterému je budete mít do 14 dnů doma.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

MEIZU EP52 jsou stylová a kvalitní sluchátka

Meizu se vyznačuje výrobou kvalitních telefonů. Stejně jsou na tom i sluchátka Meizu EP52. Mají dobrou kvalitu zpracování a zvuk je též skvělý. Velikou výhodou pro sportovce je certifikace IPX5, která zvládne ochránit zařízení proti stříkající vodě. Sice si se sluchátky nezaplavete, ale nebudou poškozeny deštěm, potem či politím. Díky propojení s telefonem přes Bluetooth se odpoutáte od drátového připojení a máte tak volnější pohyb.

Sluchátka nabízí i veliké množství různých velikostí, takže v balení obdržíte čtyři druhy velikostí špuntů. V balení též máte elegantní obal na přenos sluchátek. Meizu EP52 jsou navíc magnetická, špunty mají v sobě magnety, takže se krásně k sobě spojí a vy nemusíte neustále rozmotávat spletená sluchátka, to už se vám díky magnetickému připnutí nestane. Díky tlumení okolního zvuku pomocí technologie aptX od Qualcommu si užijete poslouchání hudby bez rušivých zvuků z okolí.

Díky měkkým špuntům vás nebudou bolet uši ani po celodenním nošení. Jedno nabíjení trvá maximálně jednu a půl hodinu a poslech na jedno nabití je osm hodin. Navíc si můžete vybrat jedno ze tří barevných provedení: šedé, bílé a modré. Meizu EP52 si můžete pořídit za akční cenu v obchodě Gearbest za 423 Kč.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Libor Matouš

10. 10. 2018, 14:00

Jedná se o verzi Lite. Pozor.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat