Spotify zjednodušuje prostředí své aplikace a vydává novou aktualizaci

Spotify zjednodušuje prostředí své aplikace a vydává novou aktualizaci
2018-10-20T09:44:15+02:00
• 20. 10. 2018

iOS aplikace Spotify se dočkala zcela nové aktualizace, jež přinesla ještě rychlejší a snadnější přehrávání hudby. První velkou změnou, které si všimnete na první pohled, jsou zcela přepracovaná navigační tlačítka. Ta jsou nyní více přehledná a celkově působí příjemnějším dojmem. K dispozici jsou nyní jen tři tlačítka – Home, Search a Your Library.  

Spotify tlačí na Apple Music

Vyhledávání napříč celou hudební platformou bylo také vylepšeno. Švédská hudební streamovací služba totiž nyní nabízí rychlejší způsob vyhledávání. Když tedy klepnete na tlačítko Search, dostanete se na původní vyhledávací panel (v horní části aplikace). Novinkou však jsou další tlačítka pro vyhledávání v rámci vlastních nejlepších žánrů. 

Nejvýznamnější změnou je ale možnost používat Radio. Funkce Radio vám totiž nabídne ty nejlepší skladby daného interpreta v jednom playlistu. Ty jsou samozřejmě pravidelně aktualizovány a dostupné také offline režimu.

Spotify si od těchto změn slibuje hlavně zvýšení tlaku na konkurenční hudební službu Apple Music. Nalijme si sklenku čistého vína a přiznejme si, že v tomto ohledu Apple neuvěřitelným způsobem zaostává. Osobně využívám jak Spotify, tak Apple Music. První zmíněný jednoznačně dominuje, už jenom kvůli aktualizovaným playlistům.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat