Panasonic uvádí modely Eluga Z1 a Eluga Z1 Pro

Panasonic uvádí modely Eluga Z1 a Eluga Z1 Pro
2018-10-26T19:44:42+02:00
• 26. 10. 2018

Společnost Panasonic má dvě mobilní novinky, které minimálně po stránce vnitřní výbavy se nebudou od sebe nijak výrazně lišit. V každém případě oba modely si určitě najdou cestu ke svým majitelům a k tomu velkou měrou přispěje poměrně přijatelná prodejní cena. Zařízení nesou název Eluga Z1 a Eluga Z1 Pro, u nichž hlavně vyniká výřez v displeji, dvojitý hlavní fotoaparát nebo velkokapacitní baterie.

Nenadchne ani neurazí

Přední panel disponuje 6,19palcovým IPS LCD displejem s rozlišením 1 500 x 720 pixelů chráněný odolným sklem Dragon Trail Pro. O výkon se stará osmijádrový procesor Helio P22 od MediaTeku taktovaný pod frekvencí 2,0 GHz a 3GB paměť RAM se 32GB úložištěm. Verze s přívlastkem Pro potěší 4GB pamětí RAM a 64GB interním úložištěm. Samozřejmostí je slot pro paměťovou microSD kartu či přední 8megapixelovou kamerka.

 

Záda jsou opatřena dvojicí senzorů (13 + 2 MPx) fotoaparátu, LED bleskem pro přisvětlení fotografií a snímačem otisků prstů. Jednolitá konstrukce z odolné slitiny kovu v sobě ukrývá podporu funkce dual-SIM, sítí 4. generace, Bluetooth 5.0, baterii o velikosti 4 000 mAh, systém Android ve verzi 8.1 Oreo překrytý vlastním rozhraním. Dokonce nechybí ani předinstalovaná klávesnice SwiftKey.

 

Telefony budou v konečném prodeji od 31. října ve třech barevných variantách (černá, modrá, zlatá) za cenu od 198 dolarů (tj. cca 4 507 Kč). Náročnější uživatelé za variantu Pro zaplatí 239 dolarů (tj. cca 5 438 Kč).

Zdroj: mobile.panasonic.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat