Montblanc Summit 2 jsou první Watch OS hodinky se Snapdragonem Wear 3100

Montblanc Summit 2 jsou první Watch OS hodinky se Snapdragonem Wear 3100
2018-10-16T11:35:00+02:00
• 16. 10. 2018
2

První chytré hodinky s procesorem Qualcomm Snapdragon Wear 3100 byly konečně představeny. Jedná se o dlouho očekávaný model Montblanc Summit 2, který samozřejmě pohání operační systém Wear OS. 

Jeho výrobce nasadil poměrně vysokou cenovku, jenž činí 995 amerických dolarů, což je zhruba 21 890 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22 Kč za jeden dolar. Většina uživatelů pravděpodobně od koupě odradí nastavená cena. Najdou se však tací, kteří jsou ochotni za takový přístroj utratit více než 20 000 Kč. Pojďme si tedy nové chytré hodinky společně představit. 

Montblanc Summit 2 nabízí perfektní konstrukci

Summit 2 jsou v prodeji ve velikosti 42 mm a celý řemínek je vyroben z velmi kvalitní oceli. Na výběr máte hned dvě varianty – jednu s černým ocelovým řemínkem, druhý kombinující ocel a titan. Hodinky jako takové jsou vybaveny dvěma tlačítky a otočnou korunkou, která slouží pro ovládání uživatelského rozhraní. Model Montblanc Summit 2 je mimo jiné vybaven pryskyřicí a safírovým sklíčkem.

Pokud jde o hardwarové specifikace, srdcem celých hodinek je výše zmíněný procesor Snapdragon Wear 3100, což ve výsledku znamená, že se dočkáte velmi vysoké výdrže na jedno nabití. Hodinky jsou vybaveny také baterií o kapacitě 340 mAh. Během používání můžete příslušenství přepnout do režimu Pouze čas, čímž se vypnou veškeré funkce a vy získáte prodlouženou výdrž o čtyři až pět dnů. Součástí systému je samozřejmě několik fitness aplikací, které mimo skóre měří také VO2max. 

Summit 2 je vybaven kulatým 1,2palcovým AMOLED displejem s rozlišením 390 x 390 (327 ppi). O dočasně spuštěné aplikace se stará operační paměť s kapacitou 1 GB a pro soukromá data pak poslouží vnitřní 8 GB úložiště. GPS, NFC s podporou Google Pay a 5 ATM vodotěsnost je samozřejmostí. 

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Tady se zase někdo pos.al…Jsou normální???

Karel Čapka

VIP 16. 10. 2018, 12:20

Ta cena!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat