Profesionální dron DJI Mavic Pro nyní za parádní cenu! sponzorovaný článek

Profesionální dron DJI Mavic Pro nyní za parádní cenu! [sponzorovaný článek]
2018-10-16T10:03:17+02:00
• 16. 10. 2018

Internetový obchod TomTop si připravil mimořádnou slevovou akci. Tentokrát nejde o žádné náramky, hodinky nebo sluchátka. Akce se týká rovnou dronů, a to konkrétně prvotřídních DJI Mavic Pro Foldable. Jde o poměrně drahé zboží, a o to více potěší sleva, kterou nám TomTop poskytl.

DJI Mavic Pro za skvělou cenu!

K dispozici je jedna varianta, a to DJI Mavic Pro. Již zmíněný kousek je běžně oceněn na 54 551 Kč, s naší slevou jej však lze zakoupit jen za 27 025 Kč! Jedná se o slevu v podobě 51 %, tedy o 27 526 Kč, což je opravdu výhodné. Pokud máte o DJI Mavic Pro zájem, můžete jej zakoupit zde.

Tento elegantní dron přivedla společnost DJI na trh nedávno. Oproti jiným modelům je mnohem tišší a má také zvýšenou výdrž baterie. Celkově se podle společnosti DJI jedná o jejich doposud nejdokonalejší dron. Mavic Pro Foldable nabízí výdrž baterie až na dobu 30 minut, má v sobě zabudovaný systém pro čtení terénu v rozsahu od 0,7 až do 15 metrů a precizně tak detekuje překážky až do 30 metrů. S dronem navíc můžete uletět zhruba 13 km, a to na jedno nabití.

Originální DJI Mavic Pro na českých e-shopech seženete zhruba od 40 000 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 27 025 Kč. Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Abyste se vyhnuli celním poplatkům a DPH, zaškrtněte při platbě Priority Line. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat