iPhone XR půjde v Číně na dračku, můžou za to tamní výrobci

iPhone XR půjde v Číně na dračku, můžou za to tamní výrobci
2018-10-15T10:51:23+02:00
• 15. 10. 2018
2

Společnost Apple si pro nás na podzimní Keynote připravila hned tři zbrusu nové kousky. Jednalo se samozřejmě o iPhone Xs, iPhone Xs Max a iPhone XR. A právě posledně zmíněnému modelu nyní budeme věnovat pozornost. 

iPhone XR je ve své podstatě pouze levnější variantou modelu Xs a Xs Max. Bohužel však pro jablečné nadšence stále není v prodeji, předobjednávky budou totiž možné až 19. října, zatímco vlajkové modely Xs a Xs Max jsou již dávno na pultech obchodů. Zajímavé však je, že iPhone XR ještě není ani v prodeji a už nyní se dozvídáme informace o tom, jaké ve skutečnosti budou prodeje na všech důležitých trzích. S touto informací se samozřejmě nepochlubil nikdo jiný než samotný analytik Ming-Chi Kuo.

iPhone XR předběhne loňský model 8 Plus

Velmi přesný a populární analytik ve své zprávě informoval o tom, že čínští výrobci zažívají poměrně silný úpadek, tedy alespoň co se prodejů týká. Důsledkem toho je údajně nedostačující inovace ze strany výrobců – Xiaomi, OPPO a tak podobně. 

Pozoruhodné však je, že se lidé z Číny připravují na nový iPhone XR, který by se měl na čínském trhu dočkat opravdu dobrých prodejních čísel. Již v minulém roce se zde Applu dařilo, a to především díky modelu iPhone 8 Plus. Dle všeho by ale iPhone XR měl být ještě o něco prodávanější. 

Proč bude iPhone XR populární? Je to velmi jednoduché. Tento nový model totiž nabízí velmi povedený design, zajímavou cenu, podporu dual-SIM a samozřejmě také bude k dispozici hned v několika barvách. A přesně toto čínský trh žádá.

Zdroje: 9to5mac.com, macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Proč by to Apple jako dělal? ????

Martin Jeřábek

VIP 15. 10. 2018, 12:22

Heh zajímavou cenu? Na to Apple nemá aby dal cenu 14tisic a výkon jak nic viz ostatní např Poco nebo OnePlus nebo Asus.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat