HTC Exodus se představí 22. října aktualizováno

HTC Exodus se představí 22. října [aktualizováno]
2018-10-14T10:45:38+02:00
• 14. 10. 2018
2

Aktualizováno 14. 10

Delší dobu jsme neslyšeli nebo nezaznamenali informace o připravované novince HTC Exodus. Věděli jsme, že by mělo dojít k uvedení ještě letos, ale až nyní známe konkrétní datum. Skrze krátký příspěvek na sociální síti Instagram jsme se dozvěděli, že k uvedení dojde 22. října. Více informací nebylo poskytnuto.

Původní článek 11. 7.

Tchajvanská společnost HTC dnes oznámila, že již ve třetím čtvrtletí letošního roku umožní předběžný přístup k telefonu HTC Exodus. Jde o světově první blockchain telefon umožňující přístup k decentralizovaným aplikacím v blockchainových sítích. Součástí je i offline peněženka pro kryptoměny a vše je navrženo s důrazem na extrémní bezpečnost.

Krom toho výrobce představil i nové partnery pro rozvoj blockchainového ekosystému. Patří mezi ně společnost Bitmark, zabývající se ochranou a podporou digitálního vlastnictví prostřednictvím technologie blockchain a společnost Animoca, distributor první a nejpopulárnější sběratelské NFT hry Cryptokitties, ve které si již dnes sběratelé z celého světa vyměňují kočičky za stovky tisíc dolarů.

„Lidé se v době internetu často zabývají bezpečností osobních dat. To je skvělou příležitostí, abychom je podpořili v cestě za znovunabytím jejich digitální identity. Jelikož je smartphone to nejosobnější zařízení, na kterém uživatelé konzumují i vytváří nejvíce obsahu, Exodus bude tím nejlepším začátkem. Těší mě, že mám příležitost podílet se s jeho pomocí na decentralizaci internetu a jeho transformaci pro potřeby moderního uživatele,“ řekl ředitel Crypto oddělení HTC Phil Chen.

Pro fanoušky projektu Exodus spustilo HTC na doméně htcexodus.com předběžnou registraci. Vyplněním jména a emailové adresy se zapíšete na seznam zájemců, v následujících měsících vám pak budou zaslány specifikace a další podrobnosti o zařízení.

Celý projekt vypadá velice slibně a působí hodně sebevědomě. Otázkou je, jak se promítne do prodejů a finančních výsledků HTC. Není to dávno, co jsme informovali o skutečnosti, že se firmě v tomto ohledu příliš nedaří. Nejen, že strmě klesají prodeje, ale firma navíc propouští velké množství zaměstnanců. Projekt Exodus sice nevrátí lidem práci, ale finanční situaci s jistotou ovlivnit může. Otázkou pak je, zda pozitivně či negativně.

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Htc jsem kupoval asi 12 let. Po te co jsem mel zkisenost s originalnim servisem HTC byl M8 muj posledni. Tomu by se smal i Pat a Mat. Poslete to do servisu s nejakou zavadou…. vymeni na tom skoro vsechno nauctujou si 7k a poslou vam to tak ze telefon po slozeni nelicuje a je posr… neco jineho. Reknete si OK muze se stat. Poslete zpet a situace se opakuje. Opravi co reklamujia nejde zase neco jineho a telefon po ipetovnem slozeni v jeste zalostnejsim stavu. Obrecel jsem vyhozene penize a zarekl se ze HTC uz nikdy

Tentokrát se už HTC neprobere,definitivní hřebík do rakve,nechápu proč ty potrooooooblé manažery už někdo nevyhodil před 5 lety…Solong HTC….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat