Galaxy S10 údajně nabídne nálož v podobě trojice fotoaparátů

Galaxy S10 údajně nabídne nálož v podobě trojice fotoaparátů
2019-02-20T15:57:45+02:00
• 4. 10. 2018
2

Poslední měsíce to vypadá, že se již brzy dočkáme zcela nového trendu. Nejdříve jsme se dočkali velkých telefonů, následně bezrámečkových displejů a nyní to vypadá na tři fotoaparáty vedle sebe. 

Smartphone hned se třemi zadními fotoaparáty se už na trhu nachází, je jím model Huawei P20 Pro. Huawei však údajně brzy představí také Mate 20 Pro s trojicí fotoaparátů. To ale není vše. Nedávno se na internet dostala informace, že podobné zařízení plánuje také společnost LG. Ano správně, řeč je nyní o modelu V40 ThinQ. 

Otázkou tedy zní, co nabídne největší výrobce mobilních telefonů, tedy jihokorejský Samsung? Již nějakou dobu víme, že nadcházející vlajková loď Galaxy S10 na zadní straně nabídne tři fotoaparáty. Doposud jsme však neznali bližší informace.

Galaxy S10 a trojice fotoaparátů

Údajně by hlavní fotoaparát měl nabídnout 12 megapixelů s clonou f / 1,5 – 2,4. Vlastně jde o stejný čip, jako se nachází u současné vlajkové lodi Galaxy S9. Druhý fotoaparát by ale dle všeho měl nabídnout širokoúhlý záběr s rozlišením 16 Mpx, clonou f / 1,9 a zorným úhlem 123 stupňů. Na druhou stranu ale nebude vybaven autofokusem a ani dokonce optickou stabilizací obrazu. 

Třetí fotoaparát by dle spekulací měl nabídnout 13 Mpx s clonou f / 2,4 a 45stupňovým zorným polem – jednat by se mělo o teleobjektiv. Nenechte se ale zmást. Tuto výbavu totiž pravděpodobně nabídne dražší Galaxy S10 Plus, levnější varianta S10 nabídne „pouhé“ duální fotoaparát. 

Zdroj: androidandme.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Adam Křivka

4. 10. 2018, 16:43

Už se nemůžu dočkat

Martin Jeřábek

VIP 4. 10. 2018, 10:49

Ty parametry jako LG V40 :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat