Chytrý vysavač za akční cenu na e-shopu Cafago.com Sponzorovaný článek

Chytrý vysavač za akční cenu na e-shopu Cafago.com [Sponzorovaný článek]
2018-10-02T04:20:22+02:00
• 2. 10. 2018

Nebaví vás luxovat a chytré vysavače, které se u nás prodávají, jsou na váš příliš drahé? Tak pro vás nyní máme zajímavou nabídku díky spolupráci s e-shopem Cafago.com, díky čemuž si můžete pořídit chytrý vysavač již za 20,81 eur. Dopravné je samozřejmě do České republiky zadarmo, jen si počkáte 15-25 pracovních dní.

Co to umí?

Jelikož se jedná o vysavač, tak samozřejmě nejdůležitější funkcí je vysávání. Ale jelikož se jedná o vysavač chytrý, tak při vysávání nemusíte být přítomni, zařízení vše zvládne samo. Stačí jej například před odchodem do zaměstnání zapnout a dávat jej nabíjet po každém vysávání. Pro spuštění vysavače vám stačí jen stisknout tlačítko a vysavač již začne vysávat. Po vysávání stačí jen vysypat nádobku na odpad a dát jej na nabíječku.

V zařízení se nachází baterie, která umožní vysávání po dobu 1,5 hodiny, poté jej dle výrobce stačí dát na 2-3 hodiny nabíjet a můžete jej znovu spustit. Velmi podstatné je u vysavačů tohoto typu, jak jsou vysoké, aby se dostaly například pod gauč. Tento vysavač je vysoký 7 centimetrů, takže by se měl dostat téměř všude. Co se týče váhy vysavače, tak ta činí 584 gramů.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak si jej můžete zakoupit v bílé nebo černé variantě na e-shopu Cafago.com za zvýhodněnou cenu 20,81 euro (540 korun). Stačí navštívit e-shop a při koupi zadat slevový kupón: L22725H. neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově a množstevně omezená.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat