Chytrý náramek Siroflo S1 nyní za exkluzivní cenu na GearBest.com Sponzorovaný článek

Chytrý náramek Siroflo S1 nyní za exkluzivní cenu na GearBest.com [Sponzorovaný článek]
2018-10-01T09:45:44+02:00
• 1. 10. 2018

Dnes je velkým trendem nemít pouze chytrý telefon, ale i nějaké to příslušenství. Výběr příslušenství je vcelku veliký můžete vybírat mezi stovky chytrými hodinkami nebo tisíci chytrými fitness náramky. Nyní pro vás máme nabídku na náramek Sirofo S1 za příjemnou cenu na e-shopu GearBest.com.

Specifikace náramku Sirofo S1

Sirofo S1 je designově propracovaný náramek, který se hodí k téměř každému, jelikož vám může usnadnit práci s chytrým telefon a ještě vám informuje o vašich aktivitách. Mezi hlavní funkce náramku patří zobrazení času a upozornění na notifikaci na vašem mobilním telefonu. Jelikož na displeji se vám zobrazí ikona služby ze které vám přišla notifikace, díky tomu nemusíte pokaždé vyndávat mobilní telefon z kapsy abyste se podívali kdo vám píše nebo proč vám zavibroval telefon.

Mezi další podstatné funkce patří monitorování vašich aktivit, mezi hlavní aspekty monitorování patří chůze, spálené kalorie, spánek nebo doba sezení. Samozřejmě mobilní aplikace nabídne mnoho dalších funkcí. Užitečnou funkcí může být možnost prozvonění vašeho mobilního telefonu, například když jej nemůžete najít.

Jelikož náramek nosíte většinu času na ruce, tak je podstatné aby nedošlo k poškození například při dešti nebo když si budete mýt ruce. Právě díky tomu je náramek vodě odolný, respektive disponuje certifikací IP67. Co se týče baterie náramku, tak Sirofo S1 disponuje baterií o kapacitě 90 mAh, která by měla vydržet na 4-5 dní provozu bez nabíjení. Poté jej stačí připojit na dvě hodiny na nabíječku a máte plnou baterii. K připojení náramku s mobilním telefonem je využita technologie Bluetooth ve verzi 4.0.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak si můžete náramek pořídit za exkluzivní cenu 28,64 dolarů (640 korun). Stačí navštívit e-shop GearBest.com a zařízení si objednat. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož náramku již není moc.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat