Za 30 dnů začíná největší geek akce v Česku

Za 30 dnů začíná největší geek akce v Česku
2018-09-25T21:26:34+02:00
• 26. 9. 2018

Zbývá necelý měsíc do začátku největšího vývojářského festivalu v České republice, který se koná jednou za rok. Prvního ročníku DevFest CZ jsme se dočkali v roce 2012. Ačkoliv by se mohlo zdát, že je určen jen pro vývojáře, tak si na své přijdou i nadšenci do moderních technologií. Můžete se podívat, zdokonalit nebo se dozvědět něco nového z oblasti softwaru, hardwaru nebo všeobecně z IT světa.

DevFest CZ 2018

V tuto chvíli již nejsou dostupné „early bird“ lístky, ale i tak máte možnost si zakoupit vstupenky za dobrou cenu. Regulérní cena je v tuto chvíli 35 eur, ale pokud jste studenti, můžete si koupit zlevněnou vstupenku za 25 eur. Pakliže zastupujete společnost, tak se ceny vyhoupne na 70 eur. Aktuální ceny jsou platné do 11. října, následně se ceny zvednou. Pokud chcete podpořit komunitu a stát se VIP hostem, nabízí se možnost zakoupení vstupenky za 120 eur.

Již zanedlouho bude představen program celé akce, ale již nyní vám můžeme prozradit, že přijdou přednášet osobnosti ze zahraničí. Jedná se tak o velmi dobrou příležitost načerpání znalostí a informací od předních odborníků. Navíc se setkáme s lidmi se stejným entuziasmem k technologiím, jaký máte vy sami.

Aby vám neunikly jakékoliv informace, sledujte oficiální web vývojářské konference DevFest. Nebo si můžete stáhnout naše aplikace pro Android a iOS, kde vám dáme vědět o novinkách prostřednictvím notifikací. Navíc v aplikacích najdete speciální kategorii věnovanou právě vývojářskému festivalu DevFest.

logo-app Dotekománie.cz Michal Mroček Zdarma ANDROID logo-app Dotekománie Dotekomanie.cz Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat