Xiaomi Mi Band 3 a další Xiaomi produkty za nejnižší cenu! sponzorovaný článek

Xiaomi Mi Band 3 a další Xiaomi produkty za nejnižší cenu! [sponzorovaný článek]
2018-09-07T11:49:24+02:00
• 5. 9. 2018

Gearbest spouští opět další várku slev, která se nyní týká zajímavých Xiaomi produktů. Zakoupit tak můžete za nejnižší cenu v historii Xiaomi Mi Band 3 za 577 Kč, skvělá Xiaomi sluchátka za 443 Kč, perfektní Xiaomi kameru do auta za 710 Kč, a Xiaomi vysavač za 5 994 Kč.

Největší letní smršť slev od založení Gearbestu

Gearbest pravidelně koná slevové akce, ale doposud neuskutečnil takovou, která by trvala skoro měsíc a měla tak veliké slevy. Na výběr máte z mnoha produktů, ve slevě jsou výrobky prakticky ze všech kategorií. Můžete si vybrat mezi chytrými hodinkami, chytrými krabičkami k televizi, 3D tiskárnami, zabíječi komárů (což se hodí zrovna v létě), ultra chytrou a precizní kamerou do auta od Xiaomi, notebookem či na zcela nový Xiaomi Mi Band 3. Pokud při zakoupení Xiaomi Mi Band 3 budete chtít získat ještě větší slevu, zadejte kód HKBAND. Zaplatíte jen 524 Kč!

Xiaomi Mi Band 3 za TOP cenu!

Originální Xiaomi Mi Band 3 na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 1 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 577 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE. Pokud při zakoupení Xiaomi Mi Band 3 budete chtít získat ještě větší slevu, zadejte kód HKBAND. Zaplatíte jen 524 Kč!

Xiaomi Mi Band 3 přichází rovnou ve třech barevných provedeních: černá, modrá a červená. Oproti předchozí verzi Mi Band 2 se Mi Band 3 příliš neliší. Taktéž nabízí OLED displej, ten je však větší a má 0,78 „, oproti předchozí verzi s 0,42 „. Na náramku bude nyní možné přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Baterie s kapacitou 110 mAh by měla vydržet 20 dní. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou. U Mi Band 2 byla přítomna certifikace IP67, nyní je IP68 s možností ponoření do hloubky až 50 metrů. Jedná se o velmi kvalitní a levný chytrý fitness náramek, jenž je oblíbený po celém světě.

Xiaomi Mi Robot Vacuum za nízkou cenu!

Čínský výrobce ve své nabídce má již několik zajímavých produktů, které je možné následně spárovat s vašim smartphonem. Od chytrých náramků a hodinek, až po chytré váhy či dokonce robotické vysavače. A právě o tomto chytrém vysavači bude nyní řeč.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner, tak zní jeho celé označení, lze využít především na čištění koberců a tvrdých podlah. V těchto podmínkách si vysavač lehce poradí, a to díky vysokému výkonu a plně automatickému provozu. Vacuum Cleaner lze samozřejmě ovládat pomocí vašeho telefonu, především přes oficiální mobilní aplikaci.

Díky Xiaomi Vacuum Cleaneru můžete dělat mnohem více věcí najednou, protože o samotné čištění se postará stroj. Skvělé na tomto „příslušenství“ je, že může začít vysávat váš dům ihned, jakmile odejdete do práce. Vysavač disponuje vysokým výkonem, o který se mimo jiné stará motor japonské značky NIDEC, jenž pojme až 0,67m3 vzduchu za minutu o tlaku až 1800Pa.

Dalším důležitým parametrem je baterie s kapacitou 5200 mAh, která udrží robota v chodu až 2,5 hodiny. Jakmile se vysavač vybije, sám dojede k nabíjecí stanici a po nabití opět pokračuje tam, kde předtím přestal. Veškeré ovládání probíhá pomocí mobilní aplikace Mi Home (Android a iOS).

Pokud vás zaujme robotický vysavač od Xiaomi, můžete jej dokonce získat i s několikaprocentní slevou, a to díky našemu slevovému odkazu. Stačí kliknout na náš odkaz a sleva je vaše. Poté zaplatíte jen 5 994 Kč. Produkt si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat