Xiaomi uniká model Mi 8 Youth

Xiaomi uniká model Mi 8 Youth
2018-09-13T07:24:18+02:00
• 13. 9. 2018

Čínská média začínají přibližovat nový model od společnosti Xiaomi, který má již za sebou také certifikační proces u místního regulátora TENAA a mohl by se objevit v následujících dnech. Zařízení s kódovým označením M1808D2TE lze vyhlížet pod názvem Mi 8 Youth, přičemž se po jeho boku nejspíš ukáže ještě model Mi 8 Screen Fingerprint Edition. Zveřejněný výpis specifikací mu zatím nepředpovídá vůbec špatnou budoucnost.

Pod kontrolou Snapdragonu

Přední část bude disponovat 6,26palcovým LCD displejem s rozlišením 2 280 x 1 080 pixelů. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor (2,2 GHz) Snapdragon 710 od Qualcommu, ke kterému se připojí jedna ze tří chystaných konfigurací – 4GB RAM + 32GB, 6GB RAM + 64GB, 8GB RAM + 128GB. V každém případě nesmíme opomenout podporu microSD karet. Celkovou výdrž by měla řídit baterie s kapacitou 3 250 mAh.

Uživatelským prostředím má doprovázet systém Android ve verzi 8.1 Oreo, ale ten překryjí vlastním rozhraním MIUI. Záda ponesou snímač otisků prstů nebo dva senzory fotoaparátu (12 + 5 MPx), zatímco vpředu naleznete 24MPx kamerku. Nakonec dosavadní seznam uzavírá funkce, jako je infračervený senzor pro vzdálené ovládání chytré elektroniky nebo technologie rychlého nabíjení Quick Charge 3.0.

Zdroj: shouji.tenaa.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat