Čínský úřad přichází s novinkou od Vivo

Čínský úřad přichází s novinkou od Vivo
2018-09-14T16:00:04+02:00
• 14. 9. 2018

Společnost Vivo neuhlídala specifikace kolem připravovaného modelu, který teprve nedávno získal certifikaci od čínského regulačního úřadu TENAA. Zařízení nesoucí kódové označení V1730EA o sobě prozrazuje jak vnitřní výbavu, tak i svoji možnou podobu. Čínský výrobce s největší pravděpodobností nebude zbytečně protahovat odhalení, takže by k tomu mohlo dojít již ve velmi blízké budoucnosti.

Slušná střední třída

Přední část nabídne 6,26palcový OLED displej s rozlišením 2 280 x 1 080 pixelů, k němuž připojí tradiční výřez pro 16megapixelový snímač kamerky. Hlavní výkon má dodávat osmijádrový procesor o taktovací frekvenci 2,2 GHz, a to může odpovídat Snapdragonu 660 nebo 710 od Qualcommu. V závěsu pokračuje 4GB operační paměť RAM po boku interního úložiště s kapacitou 32 či 64 GB. Nechybí ani podpora paměťových microSD karet.

Záda ponesou dva senzory fotoaparátu ve složení 16 + 2 MPx, přisvětlovací LED dioda a snímač otisků prstů. Výdrž zajistí baterie s kapacitou 3 180 mAh. Softwarovou stránku bude zastupovat systém Android ve verzi 8.1 Oreo, což odpovídá verzi 4.5 v rámci vlastní platformy FunTouch OS. Zatímco konečná prodejní cena není momentálně známa, tak k dispozici mají být celkem tři barevná provedení – Champagne Gold, Rose Gold, Matte Black.

Zdroj: shouji.tenaa.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat