Polar vydal nové hodinky Vantage M a V

Polar vydal nové hodinky Vantage M a V
2018-09-14T14:55:59+02:00
• 14. 9. 2018
3

Společnost Polar nelenila a hned den po představení Appla Watch 4 přináší společnost Polar dvoje nové hodinky pro sportovce s názvem Vantage M a Vantage V. Jsou designovány zvláště pro sportovce a nabídnou dlouhou výdrž baterie či zajímavé funkce.

Podobné parametry, rozdílná cena

Vatnage M a Vantage V nabízí spoustu funkcí pro sportovce. Mají vlastní proprietární Polar systém a údaje můžete sledovat nejen na svém zařízení, ale i v mobilním telefonu či na webu. Hodinky disponují měřičem tepu, celodenním sledováním aktivity, včetně spánku, oznámení v případě dlouhé neaktivity či speciálním programem pro personalizované trénování Polar Flow. To například nabízí uzpůsobené cvičení zohledněné vaší kondicí a tělesnými proporcemi. Hodinky dokonce mají napojení na satelity Glonass a GPS.

Polar Vantage V

Vantage M a Vantage V

Vantage M má prodejní cenu 280 eur, což je v přepočtu 7 100 Kč. Nenabízí dotykový displej a mají kratší výdrž baterie na jedno nabití než verze V, tedy 30 hodin. Nenabízí ani speciální funkci Recorvery Pro, která sportovcům poví, zda je jejich tělo již dostatečně připravené na další zátěž. Váží navíc jen 45 g. Oproti tomu Vantage V váží 66 g a mají i vyšší cenu.

Cenově přijdou na 499 eur, v přepočtu 12 760 Kč. Vantage V již nabízí dotykový displej a delší výdrž s 40 hodinami na jedno nabití. Disponují speciální funkcí Recovery Pro a ortostatickým testem, jako bonus mají i barometr. Ostatní parametry jsou totožné s levnější variantou. Oboje hodinky disponují českou lokalizací, do Česka však zaslat (snad jen zatím) nejdou.

Zdroje: polar.com, polar.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Pavel Sobotka

14. 9. 2018, 16:29

Normálně budou k dispozici, jakmile se začnou prodávat, tj. začátkem listopadu :-).

Karel Čapka

VIP 14. 9. 2018, 18:24

Na webu výrobce jsou již hodinky k zakoupení, avšak ČR mezi zeměmi není.

Pavel Sobotka

15. 9. 2018, 8:27

Tam není nikdy, v ČR se Polar prodává pomocí autorizovaných prodejců. Dokonce i na heurece už jsou někde ty hodinky v předprodeji.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat