Twitter představil funkci streamování zvuku pro iOS

Twitter představil funkci streamování zvuku pro iOS
2018-09-11T13:50:22+02:00
• 11. 9. 2018

Sociální síť Twitter před nějakým časem zpřístupnila uživatelům možnost streamovat video pomocí specializované aplikace Periscope. Twitter však na své konferenci prohlásil, že existují i tací uživatelé, kteří by raději vysílali pouze zvuk, nikoliv video se svým obličejem. A právě této podmnožině uživatelů se snaží jít sociální síť naproti. 

Twitter myslí na menšinu, na většinu ale už ne

Společnost oznámila, že majitelé zařízení s operačním systémem iOS budou moci skrze oficiální aplikaci Twitter vysílat / streamovat zvuk. V praxi by to mohlo vypadat tedy tak, že uživatel zahájí vysílání a bude vést debatu, například, na téma politika a tak dále. 

Je zajímavé, že se funkce nejprve dostává pouze na operační systém iOS. Všichni uživatelé Twitteru a Apple zařízení tak nyní mohou začít vysílat. Co se ostatních uživatelů týká, tedy uživatelů operačního systému Android, máme špatnou zprávu. Prozatím totiž není zřejmé, kdy a zdali vůbec se tato funkce na Android dostane. 

Velkou otázkou také je, zda funkce bude někdy k dispozici také pro webovou aplikaci, kterou uživatelé používají na svých počítačích či tabletech s Windows a macOS. Zajímavé ale je, že Twitter raději přidává funkci pro streamování zvuku, nikoliv ale funkci, kterou uživatelé chtějí již několik let. Řeč je nyní o funkci, díky které by bylo možné editovat tweety. Často se totiž uživatelů stává, že do tweetu omylem napíšou gramatickou chybu, které si všimnou až po zveřejnění příspěvku. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat