Na Rohlik.cz Startup Festivalu se představí komunikátor ZOXCALL

Na Rohlik.cz Startup Festivalu se představí komunikátor ZOXCALL
2018-09-25T19:16:40+02:00
• 26. 9. 2018

Ve středu 26. září se bude konat Rohlik.cz Startup Festival, který se ponese v duchu nových nápadů a startupových společností. Mezi první firmy, které odtajňují, co zde budou prezentovat, patří společnost Zoxcall, která má představit stejnojmenné zařízení.

ZOXCALL

Pod pojmem Zoxcall si toho člověk asi mnoho nepředstaví. Jedná se ale o komunikátor využívající technologie eSIM. Komunikátor toho nebude umět příliš mnoho, jelikož podle odtajněných informací bude možné volat na přednastavené číslo a tísňovou linku 112.

Možná si řeknete, k čemu takové zařízení. Zoxcall však výhodu ve své kompaktnosti, jelikož se vejde i do peněženky. Takže se může jednat o zařízení poslední záchrany, například pro seniory nebo dokonce jako vizitka. Samozřejmě přivolat pomoc může potřebovat někdy každý a někdy může nastat situace, že mobilní telefon nebude po ruce nebo bude vybitý. Pravě v tuto chvíli bych si uměl představit využití tohoto komunikátoru. V druhém případě může zařízení sloužit jako vizitka, například na vašeho taxikáře nebo instalatéra, jelikož číslo které se v komunikátoru nastaví je neměnné.

Po konstrukční stránce nemá komunikátor displej, pouze dvě tlačítka, skrze která se zařízení ovládá. Bohužel podrobnější informace zatím nejsou odtajněny, ale v případě doplňujících informací vás budeme informovat. Pokud byste měli však cestu na Startup Festival, tak se zde o Zoxcall komunikátor bude soutěžit.

Zdroj: Tisková zpráva 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat