Společnost Panasonic představila nová sportovní sluchátka

Společnost Panasonic představila nová sportovní sluchátka
2018-09-20T15:50:00+02:00
• 20. 9. 2018

 

 

Během, ale i po konferenci IFA v Berlíně výrobci představují nejen nové mobilní telefony, ale také různé příslušenství, jako jsou hodinky, náramky nebo i sluchátka. Stejně tomu je i u společnosti Panasonic, která představila nová sportovní sluchátka, která nesou označení RP-HS35M.

Specifikace sluchátek

Velmi často se nyní výrobci uchylují k představování bezdrátových sluchátek, ale na trhu se stále najde mnoho uživatelů, kterým vadí nabíjení sluchátek, a proto preferují klasická kabelová. Proto výrobce představil nová drátová sluchátka.

Jak jsem již zmiňoval, jedná se o sportovní sluchátka. Díky čemuž je důraz kladen především na uchycení v uších. Společnost Panasonic využívá své nové technologie 3D-Flex. Tato technologie kombinuje silikonové špunty a obroučky kolem uší, díky kterým by špunty neměly vypadávat. Samozřejmě kvalitu uchycení by potvrdila, až recenze zařízení, ale dle fotografií by mohly opravdu uších držet.

sluchátka

Mezi další podstatné parametry u sportovních sluchátek patří odolnost vůči potu a vodě. A ani na tento fat výrobce nezapomněl a svá sluchátka k tomu přizpůsobil. Konkrétně se jedná o certifikaci odolnosti IPX2, při které by sluchátkům neměl vadit déšť.

Po stránce technických parametrů generují zvuk v rozsahu 10 Hz – 25 kHz. Tato čísla by měla vypovídat o výrazných basech a celkově kvalitní reprodukci zvuku. Právě reprodukci zajišťují reproduktory o průměru 14,5 milimetru. Dále uživatele potěší zabudovaný mikrofon v kabelu sluchátek, takže můžete bez problému se sluchátky i telefonovat. Co se týče konektoru, tak sluchátka byla vybavena klasickým 3,5 mm Jackem.

K dostání by měla být již nyní u autorizovaných prodejců, a to ve čtyřech barevných variacích. Koncová cena doporučená společností Panasonic je 499 korun.

Zdroj: Tisková zpráva 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat