Liftago expanduje do dalších českých měst

Liftago expanduje do dalších českých měst
2018-09-20T17:42:39+02:00
• 20. 9. 2018

Společnost Liftago sdružuje několik desítek licencovaných řidičů po České republice a díky mobilní aplikaci dává lidem jednoduchou možnost ve výběru konkrétního řidiče. Zákazník má možnost vidět pravděpodobnou cenu za taxi, a za jak dlouho řidič přijede. Nedílnou součástí je však hodnocení jednotlivých řidičů, na základě se můžete rozhodnout, zda volit nejlevnější variantu či skvělý servis.

Nyní tato služba působí v Praze, Brně, Ostravě, Bratislavě, Liberci či Zlíně. Nyní se však společnost rozhodla expandovat do dalších větších měst. Konkrétně se jedná o České Budějovice, Plzeň a Ústí nad Labem. Podle společnosti se nejedná o poslední expanzi, postupně chce společnost Liftago pokrýt celou Českou republiku a Slovensko.

Dle vyjádření společnosti Liftago by mělo být do nových měst přiřazeno několik desítek řidičů, kteří by do základu měli stačit, ale předpokládá se s nárůstem v průběhu fungování služby.

Během uplynulých let jsme se v Liftagu soustředili hlavně na technologický vývoj a kvalitní tým lidí, na větší expanzi jsme dosud nenacházeli kapacitu ani prostředky. To se ale změnilo, aktuálně máme unikátní technologii, skvělý produkt a ideální příležitost ovlivnit budoucnost mobility,” říká Ondřej Krátký, spoluzakladatel a ředitel Liftaga s tím, že expanze je pro službu základem pro další inovace v dopravě.

logo-app Liftago Taxi Liftago, a.s. Zdarma ANDROID

Zdroj: feedit.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat