Společnost ADATA uvedla na český trh čtyři nové powerbanky

Společnost ADATA uvedla na český trh čtyři nové powerbanky
2018-09-21T09:34:50+02:00
• 21. 9. 2018

Asi každému se někdy stalo, že nestíhal nabít svůj mobilní telefon a nutně potřeboval odejít z domu. Právě pro tyto případy jsou na trhu powerbanky, které již nestojí příliš velké peníze. K možnosti výběru na českém trhu přispěla i společnost ADATA, která uvedla na trh čtyři nové modely powerbanek.

ADATA P5000

První uvedená powerbanka disponuje kapacitou 5 000 mAh, což by mělo stačit na bezproblémové nabití téměř jakéhokoli zařízení. Co se týče velikosti, tak powerbanka má 10 centimetrů, což není nijak moc. Váha zařízení je poté 110 gramů.

Po designové stránce se jedná o zajímavý kousek, jelikož výrobce se rozhodl pro imitaci kůže. Právě díky tomuto povrchu by na powerbance neměly zůstávat upatlané skvrny nebo otisky. Navíc výrobce vybavil powerbanku ultrafialovým světlem, například na prosvícení bankovek.

Tato powerbanka je dostupná na našem trhu za doporučenou cenu 249 korun a prodává se celkem v šesti barevných variacích. Konkrétně světle modrá, tmavě modrá, růžová, červená, černá a bílá.

ADATA P10000

Druhý představený model je powerbanka s kapacitou 10 000 mAh. Na této powerbance je nepřehlédnutelný především design, který připomíná mozaikované kachličky. Co se týče parametrů, tak tato powerbanka podporuje i rychlé nabíjení, ale pouze do výstupního proudu 2 A, což není příliš, ale vzhledem k ceně se jedná o přijatelné parametry.

Mezi další funkce patří ochrana proti zkratu, přepětí nebo přebití powerbanky. Dále dle výrobce je powerbanka obalena nehořlavým materiálem.

Tento model je dostupný také v šesti barevných provedení, ale doporučená cena výrobcem je již 349 korun.

ADATA P10050V

Třetí uvedená powerbanka, také disponuje kapacitou 10 000 mAh. Rozdíl oproti předchozímu modelu je však v konektorech, jelikož zde jich je o trošku víc. Powerbanka již nabízí dva výstupní porty s možným proudem až 2,4A. Dále je zde možnost nabíjení dvou telefonů a současně dobíjení powerbanky.

Tato powerbanka se také liší v designu, který není nijak extravagantní, takže powerbanka nijak nevyčnívá. Co se týče ceny, tak zde se cenovka vyšplhala na 399 korun.

ADATA P10050C

Poslední uvedený model také disponuje kapacitou 10 000 mAh, zde je však kladen důraz především na design, který je opravdu pravým opakem předchozí powerbanky, jelikož tato powerbanka je opravdu nepřehlédnutelná. Především díky svému vroubkování a tvaru.

Po technické stránce je také vybavena dvěma konektory pro nabíjení zařízení s výstupním proudem až 2,4A. Oproti předchozímu modelu zde naleznete ještě LED svítilnu. Zde se čísla na cenovce zastavila na hodnotě 549 korun.

Zdroj: Tisková zpráva 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat