Sharp 801SH – první ochutnávka novinky

Sharp 801SH – první ochutnávka novinky
2018-09-08T07:45:27+02:00
• 8. 9. 2018

Přestože již máme za sebou letošní ročník veletrhu IFA, kde mimo jiné společnost Sharp prezentovala hlavně tři poslední zástupce ze střední třídy určené pro zákazníky z Evropy, tak si ještě pozornost zaslouží další připravovaný model. Japonský výrobce jej přivezl ukázat také do Berlína, čili o zařízení s označením 801SH či krycím názvem Johnny víme více přesnějších informací. Nicméně k oficiálnímu představení může dojít už v následujících týdnech.

Zlatá střední cesta

Vpředu by se měl zabydlet 6,2palcový OLED displej s rozlišením 3 120 x 1 440 pixelů. Ve výřezu nemusíme očekávat žádné zázraky, protože bude obsahovat pouze běžné senzory a přední kamerku o zatím neznámém rozlišení. Vnitřní část vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 845 od Qualcommu po boku grafického čipu Adreno 630, 6GB operační paměť RAM nebo interní úložiště se základní kapacitou 128 GB.

Do zadní části si najde cestu jen jeden 23megapixelový senzor fotoaparátu, přisvětlovací LED dioda a snímač otisků prstů. Velikost baterie není bohužel v tuto chvíli známa. Posledním dílkem do skládačky je operační systém Android v nejnovější verzi 9.0 Pie. Po stránce designu jsou zcela vynechány kovové prvky a části z odolného skla. Nakonec podle zveřejněných záběru se případní majitelé budou muset spokojit s nevýrazným plastem.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat