Razer Phone 2 se objevil v aplikaci Geekbench, která odhalila důležité specifikace

Razer Phone 2 se objevil v aplikaci Geekbench, která odhalila důležité specifikace
2018-09-08T07:51:18+02:00
• 8. 9. 2018

V srpnu tohoto roku se konala konference China Joy 2018, kde se objevilo hned několik technologických ředitelů. Dokonce se zde objevil také oficiální ředitel společnosti Razer, který se při této příležitosti rozhodl prohlásit velmi důležitou informaci.

Dle jeho slov se již v prosinci, tedy koncem tohoto roku, dočkáme zcela nového modelu Razer Phone 2. Není to ani měsíc od tohoto prohlášení a už nyní se telefon objevil v testovací aplikaci Geekbench. A právě výsledné testy odhalily hned několik hlavních hardwarových specifikací. 

Razer Phone 2 nebude žádné ořezávátko

Model Razer Phone 2 by s největší pravděpodobností měl nabídnout snad to nejlepší, co se aktuálně na trhu nachází. Srdcem celého telefonu tak zřejmě bude procesor Snapdragon 845. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se naopak postará operační paměť s kapacitou 8 GB. 

Výsledky single-core a multi-core jsou sice o něco málo nižší, než u konkurenčních modelů, zato telefon je stále ve vývoji. Společnost Razer tak má ještě dostatek času vše vyladit, popřípadě dodat jiný procesor. 

Druhá generace Phone 2 by se s největší pravděpodobností měla dočkat operačního systému Android Oreo. Na nejnovější verzi operačního systému Android bude pak možné přejít o něco později. Celkově by měl být model Razer Phone 2 mnohem lépe optimalizovaný a navíc nabídne virtuální 7.1 prostorový zvuk.

Prozatím více informací o novém telefonu nemáme. Je důležité ale vše brát s určitým odstupem, neboť se přeci jen jedná o spekulace. Jakmile ale zjistíme více podrobností, budeme vás o tom informovat prostřednictvím článku na našem webu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat