Přeneste se do zimy pomocí nenáročné hry Chilly Snow

Přeneste se do zimy pomocí nenáročné hry Chilly Snow
2018-09-08T13:13:06+02:00
• 8. 9. 2018

Stále je venku teplo a mnohým se již určitě stýská po zimním období. Kromě toho, že za necelé čtyři měsíce tu máme Vánoce, a v obchodech se pomalu ale jistě chystá vánoční výzdoba, tak se můžete přenést do zimní krajiny pomocí hry Chilly Snow.

Oddechová hra, jak má být

Chilly Snow je skvělá oddechová hra, u které se nemusíte příliš namáhat přemýšlením. Stačí spustit hru a užívat si. Principem hry je dojet s kuličkou dolů z vrcholu zasněženého kopce. Během cesty vás budou potkávat různé překážky, jako stromy či kameny. Během sjezdu dolů sbíráte body za těsné projetí kolem stromů. Když narazíte do stromu, začínáte od začátku. Celá hra se ovládá jedním prstem. Když kliknete, kulička vám zabočí doleva, když kliknete podruhé, tak zabočí doprava. Celý ovládací mechanismus je jen klikání jedním prstem.

Naštěstí jsou zde levely, takže se nevracíte na úplný začátek, ale jen na začátek daného kola. S každým kolem se náročnost mírně zvyšuje, například hustším lesem.


Chilly Snow

Hra Chilly Snow není kompetitivní hrou, nepodíváte se tedy na statistiky a neporovnáte se s přáteli, můžete pouze sledovat, jak se daří Vám osobně, případně sbírat úspěchy v rámci Play Games. Aplikace je k dispozici jak pro Android zařízení, tak pro iOS.

logo-app Chilly Snow Acid Cousins Zdarma ANDROID logo-app Chilly Snow Zdarma iOS

 

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat