Neznámý model od Oppo se ukázal v benchmarku

Neznámý model od Oppo se ukázal v benchmarku
2018-09-08T19:29:07+02:00
• 8. 9. 2018

Doposud neznámý telefon od Oppo se ukázal v benchmarku zvaném Geekbench. Ukázal se na začátku září s označením CPH1887, které nesděluje moc informací, zda jde o zcela nové zařízení ve své třídě, nebo zda je to nástupce starších zařízení. Z testu můžeme vyčíst, že bude disponovat procesorem Snapdragon 710 od Qualcommu a 6 GB operační paměti.

Již druhý do rodiny s AI čipem

Snapdragon 710 je čipem pro vyšší střední třídu mobilních telefonů, který aktivně pracuje s AI například na tvorbě lepších snímků či videí. V rodině Oppo je zatím jeden telefon s tímto procesorem a je jím Oppo R17 Pro.

Oppo CPH1887

S procesorem Snapdragon 710 s osmi jádry a frekvencí 1,71 GHz se svým výkonem na jednom jádru řadí například po bok OnePlus 5 a výsledkem z multi jádra může porovnat například s Nokií 7 Plus. O zmíněném telefonu Oppo CPH1887 doposud není známo více informací, ani zda byl již certifikován, aby mohl být zahájen další výrobní proces. Každopádně Oppo je firma, která dlouho neotálí s uvedením produktů na trh. Můžeme předpokládat, že zařízení přijde buď s Androidem 8.1 či rovnou s Androidem 9, každopádně bude mít firemní nástavbu Color OS.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat