Postřehová návyková hra Nuclear Football: The Button od českých tvůrců

Postřehová návyková hra Nuclear Football: The Button od českých tvůrců
2018-09-15T15:22:35+02:00
• 15. 9. 2018
2

Na Google Play je k dispozici návyková postřehová hra s názvem Nuclear Football: The butoon. Název je odvozen od situace, kdy americký prezident má přenosnou tašku, ze které může vypustit jadernou střelu (více zde).  Ve hře soutěží dva online hráči proti sobě, kdo první se bude moci dostat k onomu tlačítku, které spustí raketu. Kdo první spustí tzv. červené tlačítko, vyhrává.

Zvládnete to pod 40 sekund?

Poté, co je vám přiřazen oponent, nebo pokud hrajete s kamarádem, objeví se vám herní plocha a na ní je v různých tvarech rozmístěno náhodně 42 čísel (jestli počet odkazuje na smysl života, nevíme). Úkolem hráče je naklikat rychleji ve správné posloupnosti všechna čísla rychleji než oponent. Tak se mu otevře kryt od spouštěče rakety. Kdo první vypustí raketu, vyhrál. To je celý princip hry.

Nuclear Football: The Button Nuclear Football: The Button

Hra Nuclear Football: The Button pochází od českých tvůrců j4w, kteří běžně hry nedělají. Tato je nadmíru povedená. Je návyková, vyžaduje postřeh a trpělivost. Jedna hra trvá přibližně jednu minutu, záleží na rychlosti hráčů. Uživatel může získat tzv. achievement (ocenění), když hru dokončí pod 40 sekund, což znamená najít jedna číslo za necelou vteřinu, jelikož čísel je zde 42.

Hráč v průběhu hraní získává zkušenosti a postupuje tak ve vojenských hodnostech a odemyká další úspěchy či ocenění. Též jsou vedeny pravidelné dvoutýdenní žebříčky těch nejlepších hráčů. Ve hře je též možné využít speciálních funkcí, jako je zmrazení hry, či přidání či odebrání číslic soupeři. Hra je dostupná pro mobilní telefony se systémem Android 2.2 a vyšší a je zdarma. Bohužel není ve verzi pro iOS a již skoro rok nebyla provedena žádná aktualizace, každopádně na hratelnosti a návykovosti hry to nijak neubírá.

Nuclear Football: The Button Nuclear Football: The Button

logo-app Nuclear Football: The Button J4W s.r.o. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

David D'Branx

15. 9. 2018, 20:22

Poslední aktualizace téměř rok zpátky? To není úplně novinka…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat