Apple prohlásil, že iPhone Xs podporuje rychlejší bezdrátové nabíjení

Apple prohlásil, že iPhone Xs podporuje rychlejší bezdrátové nabíjení
2018-09-15T16:16:37+02:00
• 15. 9. 2018

Společnost Apple před rokem představila nové iPhony, které vůbec poprvé ve své historii podporovaly bezdrátové nabíjení. Oba modely nejprve podporovaly 5W bezdrátové nabíjení. Apple však později vydal aktualizaci iOS, který přinesl podporu pro 7,5W. 

Jablečná společnost se na své včerejší konferenci, tj. 12. září 2018, pochlubila, že její nový iPhone zvládne ještě rychlejší bezdrátové nabíjení. Původně se mělo za to, že letošní iPhony nabídnou podporu bezdrátového nabíjení v podobě 10W. Jednalo by se o malý, zato ale o pozoruhodný upgrade oproti iPhonu 8 a iPhonu X, který podporuje 7,5W. 

iPhone Xs podporuje rychlejší nabíjení, o tom ale není žádný důkaz

Ve své tiskové zprávě Apple prohlásil, že konstrukce jeho nového iPhonu Xs a iPhonu Xs Max je vyrobena z nejtvrdšího černého skla na světě, díky kterému bylo možné implementovat ještě rychlejší bezdrátové nabíjení. 

Přední a zadní sklo představuje nejstabilnější sklo, které lze ve smartphonu v současné době najít. Nabízí nejen zvýšenu odolnost proti poškrábání, ale také umožňuje rychlejší bezdrátové nabíjení. iPhone Xs a iPhone Xs Max dosahují nové úrovně odolnosti proti vodě v podobě IP68. Oba modely tak vydrží ve vodě 30 minut v hloubce 2 metrů.

Apple ve své podstatě jen prohlásil, že jeho modely nabízejí rychlejší bezdrátové nabíjení. Více specifikací ale bohužel nedodal, což je velká škoda. Budeme si tedy muset počkat na první recenze. Přečtěte si více o iPhonu Xs a iPhonu Xs Max v našem článku ZDE.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat