Nový dron DJI Mavic 2 Zoom za výjimečnou cenu u Gearbestu! sponzorovaný článek

Nový dron DJI Mavic 2 Zoom za výjimečnou cenu u Gearbestu! [sponzorovaný článek]
2018-09-21T11:31:56+02:00
• 20. 9. 2018

Internetový obchod GearBest nepřestává překvapovat a nabízí stále lepší akční nabídky. Nedávno se daly velmi výhodně pořídit drony DJI Mavic a nyní je k dispozici ještě něco daleko lepšího. Společnost DJI totiž jen před krátkou dobou představila nové drony DJI Mavic 2 Pro a DJI Mavic 2 Zoom. Jde o takřka nejlepší drony na trhu. Nabízejí prvotřídní kvalitu obrazu, jednoduché ovládání a oproti předchozím modelům řadu vylepšení.

Mavic 2 Pro je novinka disponující kamerou Hasselblad s rozlišením 20 MPx. Díky tomu podává prvotřídní záběry a jen těžko byste hledali lepší alternativu. Samozřejmostí je natáčení videa ve 4K a díky kvalitní stabilizaci budou veškeré záběry působit opravdu profesionálně. I pokud s drony teprve začínáte. Jeho cena činí 1599 dolarů, což je výrazně méně než u konkurence, i při srovnání s českými eshopy.

DJI Mavic 2 Zoom za exkluzivní cenu!

Druhým modelem je pak DJI Mavic 2 Zoom. Jak již z název napovídá, dron má kameru, která umí optické přiblížení. Rozlišení snímače je sice jen 12 MPx, ale na kvalitě záběrů se to téměř neprojeví. Optický zoom je přitom nesmírnou výhodou a lze díky tomu pořizovat mnohem kreativnější záběry. Nabízí se nyní daleko více možností, jak natáčet různé scény a tento dron rozhodně nemá konkurenta.

Jeho typická cena je 1 299 dolarů ale my pro vás máme slevový kupón, GB-THZOOM2, díky němuž můžete tuto žhavou novinku pořídit za pouhých 1 159 dolarů! A to je něco, nad čím se nevyplatí dlouho váhat. Akce je totiž časově omezená. Dron zakoupíte ZDE.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat