Google Keep se přejmenovává na Keep Notes

Google Keep se přejmenovává na Keep Notes
2018-09-20T18:29:05+02:00
• 20. 9. 2018

Zdroj: Google.com

Google po dlouhou dobu vylepšoval, měnil a upravoval svou službu Keep, která by se dala nazvat poznámkovým blokem na steroidech. Jeden by řekl, že teď už se budou přidávat pouze nové funkce, popřípadě přijde řeč na nové uživatelské rozhraní. Google ale myslel trochu jinak, neboť jeho aplikace Google Keep se mírně mění. 

Google Keep mění svůj název

Aplikace jako taková samozřejmě nekončí, ale její název ano. Na Google Keep budete muset již zapomenout, neboť přichází Keep Notes. Ano, správně. Jedná se o zcela nový název původní aplikace Google Keep. 

Tentokrát tedy společnost učinila nepatrnou, ale pochopitelnou změnu v jedné z jejích milovaných služeb. Skutečně se jedná pouze o změnu názvu, v nové aktualizaci tak nenajdete žádné nové funkce či uživatelské rozhraní. To je samozřejmě v naprostém pořádku, protože aplikace Keep Notes je velmi spolehlivou a dobře navrženou aplikací. 

Není příliš složité přijít na to, proč se společnost Google rozhodla změnit název své aplikace. „Keep Notes“ značí, že se jedná o službu, pomocí které můžete vytvářet a sdílet své poznámky. Název nyní přesně vystihuje, co aplikace dělá a nabízí. 

Aplikaci si samozřejmě můžete stáhnout, a to jak na své iOS, tak také na Android zařízení. Aplikace s aktualizovaným názvem je již nyní k dispozici ke stažení, a to zcela zdarma. Případně si můžete stáhnout APK balíček.

logo-app Google Keep Google Inc. Zdarma ANDROID logo-app Google Keep Developer Zdarma iOS

Zdroje: neowin.net, androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat