Pixel Stand pro Pixel 3 s podporou rychlého bezdrátového nabíjení? aktualizováno

Pixel Stand pro Pixel 3 s podporou rychlého bezdrátového nabíjení? [aktualizováno]
2018-09-26T19:55:07+02:00
• 26. 9. 2018

Aktualizováno 26. 9.

Díky prozkoumání aplikace od Googlu jsme se dozvěděli o připravovaném příslušenství pro nadcházející generaci smartphonů Pixel. K dispozici byly jen obrázky, ale nyní se na světlo světa dostává tiskový render, který unikl. Konkrétně se naskýtá pohled na spodní část, kde je vidět odpojitelný kabel, pravděpodobně USB C. Hlavním smyslem tohoto příslušenství bude i bezdrátové nabíjení a dle některých náznaků se máme těšit na podporu rychlého bezdrátového nabíjení.

Původní článek 25. 9.

Vzhledem k nedávnému počtu úniků, spekulací a různých zpráv, máme velmi slušnou představu o tom, jak bude vypadat nadcházející vlajková loď Pixel od společnosti Google. Nyní se na internetu objevilo několik informací, že by Google mohl připravit také speciální příslušenství pod názvem Pixel Stand.

Pixel Stand pro novou vlajkovou loď Pixel 3

Nejednalo by se o nic jiného než o klasickou nabíjecí dokovací stanici pro Pixel 3. Po detailním přezkoumání nejnovější verze Google aplikace byla odhalena možná podoba Pixel Stand. Ve své podstatě se na internet dostala pouze krátká animace, jež zobrazuje telefon připojený na doku.

Sice nám tato animace neprozradila veškeré podrobnosti, na druhou stranu poskytla stručné informace – Google skutečně na novém stojanu pro Pixel 3 pracuje. Ale to není vše, co jsme se dozvěděli.

Dokovací stanice bude pravděpodobně fungovat ve chvíli, kdy je telefon orientován na výšku. Animace dále odhaluje, že bude obsahovat i nějakou funkci v podobě krátké prezentace – podobně jako funkce z Google Photos „Photo Frame“. Dále bylo odhaleno oznámení, které zobrazuje zprávy, budíky, upozornění na kalendář a hudbu. Přesná funkčnost je však stále záhadou. Společnost Google nový vlajkový model představí již 9. října.

Zdroje: fonearena.com, xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat