Google Pixelbook – údajně unikla jeho finální podoba

Google Pixelbook – údajně unikla jeho finální podoba
2018-09-22T13:44:03+02:00
• 22. 9. 2018

Již nějaký ten pátek očekáváme, že během příštího měsíce společnost Google představí své další zařízení s operačním systémem Chrome OS. Dle všeho by zařízení mělo nést název Nocturne a bude představeno společně s modely Pixel 3 a Pixel 3 XL. Pokud vás zajímá, jak nový notebook od Googlu vypadá, v článku níže naleznete přesnou podobu. 

Google Pixelbook nabídne nové konektory a čtečku otisků prstů

Jestliže jsou veškeré informace pravdivé, Google se tentokrát bude soustředit na konvertibilní zařízení, tedy na tablet s klávesnicí. Novinka by měla mít velmi tenkou konstrukci se zaoblenými rohy. Skvělou zprávou je, že i Google přechází na nový typ konektoru, USB-C se v tomto případě bude nacházet na levé straně. 

K dispozici ale nebude pouze jeden konektor. Tablet s operačním systémem Chrome OS nabídne totiž hned dva konektory USB-C, bohužel z fotografie druhý konektor není vidět. Co se klávesnice týká, jedná se o klasickou klávesnici, kterou můžete znát z jiných konkurenčních produktů. Dle fotografie je zřejmé, že samotná tlačítka nabídnou dostatečné rozestupy. Ve výbavě by měla být také čtečka otisků prstů. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat