Caterpillar odhaluje nový model B35

Caterpillar odhaluje nový model B35
2018-09-22T12:29:49+02:00
• 22. 9. 2018
1

Jeden z nejznámějších výrobců odolných telefonů přináší jeden nový model, který bude jednoznačně patřit mezi ty hůře vybavená zařízení. Společnost Caterpillar ukázala mobilní novinku s označením B35 již během letošního ročníku IFA v Berlíně, ale až nyní jsou upřesněny základní specifikace včetně data zahájení oficiálního prodeje. Přestože telefon byl vybaven fyzickými tlačítky, tak do něj vývojáři dokázali napasovat vybrané služby od Googlu.

Do každého terénu

Klasickou sestavu hardwarových tlačítek doplňuje displej s úhlopříčkou 2,4 palce při QVGA rozlišení. Výkonnostní stránku zastoupí jen dvoujádrový procesor Snapdragon 205 od Qualcommu, grafický čip Adreno 304 a 512MB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 4GB interní úložiště, kterému nechybí ani podpora paměťových microSD karet. Celkovou výdrž řídí baterie o velikosti 2 300 mAh.

Předinstalovaná platforma KaiOS ve verzi 2.5 přináší většinu služeb z dílny Google. Za zmínku například stojí Google Assistant, Google Maps, Google Search nebo YouTube. Co se týče zvýšené odolnosti, tak certifikace IP68 společně s MIL-STD-810G zajišťuje ochranu proti vodě, prachu, vysokým teplotám, extrémnímu chladu, potopením až do hloubky 1,2 metrů po dobu 35 minut či pádům na beton z výšky maximálně 1,8 metrů. Prodej odstartuje začátkem října za zatím neznámou cenu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

U Vodafonu je za doporucenou MOC 2777 Kc. U ostatnich prodejcu za cca 2800 Kc. Zajimala by me recenze, protoze reinkarnovana 8110 od Nokie propadla snad uplne ve vsem.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat