Huami přináší Amazfit Verge a Health Band 1S

Huami přináší Amazfit Verge a Health Band 1S
2018-09-22T11:00:13+02:00
• 22. 9. 2018

Značka Huami se sice těší velké oblibě v domovské Číně, ale zároveň musíme dodat, že v našich končinách je tomu spíše naopak. Nicméně pro společnost Xiaomi zajišťuje hlavně výrobu nositelných zařízení, takže určitou kvalitu si může dovolit přenést také do vlastních zařízení. Právě teď na trh oficiálně přináší dva nové přírůstky pod názvem Verge a Health Band 1S v rámci produktové řady Amazfit.

Novinky pro masy

Chytré hodinky Amazfit Verge nesou 1,3palcový AMOLED displej (360 x 360 pixelů) v pouzdře o průměru 43 mm, které bylo vyrobeno z plastu a doplňuje jej silikonový pásek. Vnitřní část vyplňuje dvoujádrový čipset, 512MB paměť RAM nebo 4GB interní paměť. Dále seznam specifikací zahrnuje technologii GPS s GLONASS, WiFi, Bluetooth 4.0 Low Energy, bezkontaktní platby přes NFC, certifikaci IP68, snímač tepové frekvence.

Virtuální asistent Xiao AI přes doprovodnou aplikaci Mijia dokáže ovládat až 11 chytrých spotřebičů v domácnosti. Velikosti baterie není známa, přičemž výrobce slibuje až 5tidenní výdrž. Prodej byl spuštěn v polovině září za cenu v přepočtu 2 539 Kč.

Druhý zástupce s názvem Amazfit Health Band 1S vychází z předchůdce Amazfit Health Band. Akorát k němu přidali několik málo nových funkcí. Pod OLED displejem s úhlopříčkou 0,42 palce je vylepšený snímač EKG, u něhož se chválí až s 98% přesností. Nový snímač PPG sleduje srdeční frekvenci během režimu spánku a případně okamžitě uživatele upozorňuje na zdravotní nebezpečí.

Baterii o velikosti 95 mA lze nabít za pouhé 2,5 hodiny s tím, že vydrží až 7 dnů za plného provozu. Nakonec fitness náramek rovněž začínají dodávat do obchodů za cenu v přepočtu 2 221 Kč.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat