Accuweather aplikace doporučí místa na základě lokálního počasí

Accuweather aplikace doporučí místa na základě lokálního počasí
2018-09-02T16:59:49+02:00
• 2. 9. 2018
2

Partnerství se společností Foursquare zřejmě přinese své první ovoce. Již brzy se totiž dočkáme zcela nové aplikace Accuweather pro iOS. Jak už název napovídá, jde o předpověď počasí, ovšem ne jen tak o nějaké. Hlavní výhodou aplikace Accuweather je, že doporučuje lokální místa k návštěvě, a to na základě předpovědi počasí. 

Accuweather bude fungovat skvěle

Ve své podstatě půjde o to, že tato funkce bude schopna navrhovat místa, která budou v blízkosti uživatele. Návrhy budou vycházet z lokálního počasí. Pokud tedy zrovna bude slunečné počasí, aplikace vám doporučí takové či jiné místo. 

Chcete se vyhnout deště, a i přesto si užít krásné chvíle? A co takhle zkusit nejlépe hodnocenou kavárnu hned vedle hotelu. Přesně takhle nějak bude aplikace v praxi fungovat. Aplikace vám zkrátka a jasně řekne, že za rohem se nachází pláž či veřejný bazén. To vše jen díky Foursquare SDK. 

Samozřejmě hlavní zisky aplikace budou vycházet z cílené reklamy. Pro příklad nemusíme chodit daleko. Řetězec rychlého občerstvení s novou řadou salátů může oslovit lidi, kteří často navštěvují tělocvičny, turistické stezky nebo obchody s organickými produkty.

Naopak třeba automobilové značky vyrábějící SUV mohou oslovit lidi na základě toho, zda navštěvují obchody pro děti, školy a prodejny hraček. Přestože veškeré návrhy vycházejí hlavně z vaší polohové historie, Foursquare prohlásil, že veškerá data jsou anonymní. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Mal som toto pocasie stiahnute, je to blbost. Jedny z najlepsich predpovedi a aplikacii su Norske – yr. no. Su velmi presne a pouzivaju ich vrcholovy sportovci. Su naozaj dobre

Zdeněk Koutský

VIP 3. 9. 2018, 19:42

Pročpak je to blbost? mně to přijde hodně zajímavé :-D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat