Vodafone se zaměřuje na podporu mladých lidí skrze platformu #jetovtobě

Vodafone se zaměřuje na podporu mladých lidí skrze platformu #jetovtobě
2018-08-28T15:29:33+02:00
• 28. 8. 2018

Mnoho lidí asi již slyšelo, že mobilní operátor Vodafone nabízí na trhu jeden z nevýhodnějších tarifů pro studenty. Samotný tarif však není to jediné, co Vodafone s tímto projektem zamýšlel. Společnost se chce nyní zaměřit na podporu mladých lidí, respektive na povolání budoucnosti. Dle průzkumů společnosti Dell v roce 2030 bude spousta nových povolání, která ještě dneska neexistují. Právě na tomto průzkumu stojí nový projekt, u kterého budou ambasadoři platformy #jetovtobě přednášet a školit na různá témata.

O koho půjde?

Mezi první, kdo bude pomáhat, patří Jan Mittner, nejlepší český závodník s drony a majitel týmu Rotorama. Ten si vybere tři vybrané kandidáty, se kterými bude spolu s Vodní záchranou službou ČČK hledat způsob, jak ideálně využít drony k záchraně životů.

U dalšího workshopu se nabaží milovníci módy. Jelikož další projekt bude mít pod palcem Iva Burketová, která patří mezi špičky módního návrhářství. Následně budou moci vybraní účastníci vytvořit nadčasovou kolekci, která bude představena na nejprestižnější módní akci ČR, a to Mercedes-Benz Prague Fashion Week.

U třetí kategorie si najdou své milovníci online her a gamingu obecně. Jelikož zde bude působit celý český tým eSuba, který bude přednášet a dávat rady, jak se stát profi gamer na nejvyšší úrovni.

Poslední výzva v tomto projektu patří pod taktovku Jana Lukačeviče, který je vědec spolupracující s NASA. Jan by měl dát dohromady tým mladých vědců, kteří se zaměří na budoucnost pěstování zeleniny takovým způsoben, který by se měl přiblížit podmínkám na Marsu.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat