Vivo V11 Pro se začíná ukazovat

Vivo V11 Pro se začíná ukazovat
2018-08-28T17:29:32+02:00
• 28. 8. 2018
1

Po odmlce trvající pouze půl roku hodlá společnost Vivo v portfoliu nahradit model s označení V9. Čínský výrobce si stihl připravit nástupce pod názvem V11 Pro a k jeho oficiálnímu uvedení na mobilní trh dojde začátkem příštího měsíce, kdy mají naplánovanou tiskovou konferenci pro celosvětová média. Zveřejněný reklamní plakát mnohé napovídá, přičemž očekávaný seznam specifikací také nevypadá vůbec špatně.

„Notch“ alá Halo FullView

Telefon nabídne displej, který sami nazývají Halo FullView a k němu se váže 6,41palcový Super AMOLED panel s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů v poměru stran 19,5:9 a tradiční výřez. Hlavní výkon má mít pod kontrolou Snapdragon 660 od Qualcommu ve spojení s 6GB operační pamětí RAM nebo interním úložištěm o velikosti 128 GB podporující paměťové microSD karty. Vpředu nesmí chybět ani 25megapixelová kamerka.

Zadní partie bude nejspíš patřit dvojici senzorů (12 + 5 megapixelů) či baterii s kapacitou 3 400 mAh. V souvislosti s čipovou sadu nemusíme zatracovat ani technologii rychlého nabíjení Quick Charge. Prozatímní výbavu uzavře operační systém Android minimálně ve verzi 8.0 Oreo, které přidají vlastní uživatelskou nadstavbu FunTouch OS. Další podrobnosti ohledně prodejních cen a dostupnosti zjistíme už ve čtvrtek 6. září.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Dave Wojnar

28. 8. 2018, 22:22

A s jakou cenou by se mělo tak počítat ? např. 10k nebo 15k nebo méně ?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat