Google Duo míří na Android a iOS tablety

Google Duo míří na Android a iOS tablety
2018-08-28T16:39:35+02:00
• 28. 8. 2018

Google Duo je jedna z nových komunikačních služeb tohoto vyhledávacího giganta. Je znát, že ji chce prosadit v maximálním měřítku, což je vidět například i na nutné integraci do každého smartophonu, který obsahuje Obchod Play. A právě aplikace Duo se nyní dočkala velmi důležité aktualizace, která je dostupná široké veřejnosti. Pokud jste si aktualizaci stáhli, mnoho změn jste si zřejmě nevšimli. Hlavní novinkou je totiž podpora pro tablety s operačním systémem Android a iOS. 

Google Duo pro iPady a Android tablety, uspěje?

Podle oficiálního vyjádření Googlu se již v příštích několika dnech dočkáme aplikace pro tablety s Androidem a iOS. Abych vše uvedl na pravou míru, některé části trhu se aplikace již dočkali. Pokud tedy vaše zařízení není v tuto chvíli kompatibilní, budete si muset ještě chvíli počkat, dokud aplikace nebude kompletně k dispozici. 

„Google Duo je aplikace s nejkvalitnějšími videohovory. Je jednoduchá, spolehlivá a funguje na telefonech i tabletech.“

Od rozšíření na další produkty si Google slibuje větší zájem ze strany uživatelů. Je tedy jasné, že se snaží o nárůst v používání a právě rozšíření aplikace by tomu mohlo pomoci. Uvidíme, jak se aplikace na tabletech uchytí. 

„V jednoduchém rozhraní, ve kterém jsou videohovory tak snadné, zavoláte kterémukoli ze svých kontaktů jedním klepnutím. Duo funguje na telefonech a tabletech Android a iOS, takže můžete volat všem přátelům i rodině v jedné aplikaci“

logo-app Google Duo Google LLC Zdarma ANDROID

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat