Uživatelé Galaxy Note 9 si stěžují na prosvítající světlo

Uživatelé Galaxy Note 9 si stěžují na prosvítající světlo
2018-08-29T09:44:04+02:00
• 29. 8. 2018
1

Společnost Samsung před několika týdny odhalila nový model pod názvem Galaxy Note 9. Očekávání bylo enormní, neboť jihokorejský technologický gigant potřebuje širokou veřejnost přesvědčit o tom, že umí dělat bezpečné a kvalitní mobilní telefony. 

Podle prvních recenzí se mu to podařilo, v rukou jsme jej měli dokonce i my, recenzi si můžete přečíst ZDE. Bohužel pro Samsung, nový model není ještě v prodeji a už nyní si několik recenzentů stěžovalo na nepříjemné problémy, se kterými se setkali. 

Galaxy Note 9 v prvních problémech

Dle slov několika uživatelů se na levé straně telefonu objevil malý prostor, kterým unikalo světlo z displeje. Problémová část se nachází na místě, kde okraj displeje doléhá na kovový rám. S podobným problémem se ale v minulosti setkalo i několik majitelů Galaxy Note 8 a Galaxy S9. S tímto neduhem jsme se setkali dokonce i my, ovšem mysleli jsme si, že jde pouze o chybu předprodejního kusu.

Buďme ale všichni v klidu. Situace totiž nebude tak problematická, jak by se na první pohled mohlo zdát. Někteří majitelé Galaxy Note 9 prohlásili, že by se mohlo jednat pouze o iluzi. Světlo, které údajně prosvítá, se totiž pouze odráží od zakřivené části displeje. 

Společnost Samsung zveřejnila prohlášení, že se touto záležitostí bude podrobně zabývat. Jakmile tedy zjistíme více informací, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 29. 8. 2018, 11:18

To zjistili az ted? Tohle dělá od Edge série a do posud, a taky to dělá modrý pruh u edge ale jo dobry po par letech si toho všimnou, tohle je vada díky nesmyslu edge nic víc

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat