Tři nové mobilní telefony od značky iGET

Tři nové mobilní telefony od značky iGET
2018-08-03T07:41:08+02:00
• 2. 8. 2018

Společnost iGET je na našem trhu již od roku 2013, za tu dobu přináší nová mobilní zařízení za vcelku přijatelné ceny. Velmi často se jedná o telefony střední nebo nižší třídy, na které mnoho výrobců zapomíná. Proto pokud nejste uživatel, který chce do telefonu investovat příliš velké peníze, tak právě na vás se společnost specializuje. Nyní iGET představil tři nová zařízení, která nesou označení Defender D10, Blackview GA20 a Simple D7.  Všechna zařízení by měla být dostupná během měsíce.

Nové fitness vybavení od společnosti iGET

Odolný telefon iGET Defender D10

Jak již z názvu modelu je patrné, jedná se o odolné mobilní zařízení, které je vhodné pro uživatele, kteří přijdou do nešetrného prostředí nebo jim mobilní telefon často padá z rukou. Odolnosti přispívá i fakt, že se jedná o klasický tlačítkový telefon.

Telefon nabídne displej o velikosti 2,4″ s rozlišením 320 x 240 pixelů, což je na tlačítkový telefon celkem normální. Co se týče baterie zařízení, výrobce tento model vybavil baterií o velikosti 2 400 mAh. Vzhledem k tomu, že se jedná o odolný telefon, nalezneme zde i certifikaci IP68.

Zařízení by mělo být dostupné do konce měsíce a předpokládaná cena je 999 korun, ale jedná se pouze o předpoklad, prodejci si mohou určit cenu trochu odlišnou.

iGET Blackview GA20

Z trojice nově představených zařízení je tento model jediný dotykový, ale ani zde nebude cena nastavena nějak vysoko. Zařízení je vhodné pro nenáročné nebo začínající uživatele dotykových telefonů. Na čelní straně je zařízení osazeno 5,5″ IPS displejem, takže se nejedná o žádného velikána. Rozlišení poté činí 960 x 480 pixelů.

Pro běh operačního systému je zařízení vybaveno operační pamětí RAM o velikosti 1 GB. Na první pohled se to jeví jako nedostatečná velikost, ale zařízení je vybaveno po softwarové stránce novým Androidem 8.1 Go Edition. To má za následek menší nároky na operační paměť. Co se interního úložiště týče,  výrobci tento model vybavili úložištěm o kapacitě 8 GB.

Telefon by měl být také dostupný do konce měsíce srpna. Předpokládaná cena je 1 999 korun. V balení jsou dále přibaleny ještě dva barevné kryty pro menší změnu designu.

Telefon pro seniory iGET Simple D7

Poslední představený model je určen především pro naše starší spoluobčany, jelikož je přizpůsoben lehčímu ovládání a tomu také odpovídá i cena zařízení.

Telefon disponuje velkými tlačítky, pro lepší psaní zpráv či vytáčení hovorů. Velikost displeje činí 2,2″, což je pro jednoduché úkony dostačující. Důležitá pro starší generaci je ale výdrž na baterii, která by měla být díky baterii 700 mAh a nízkou spotřebou energie velmi dobrá. Pro jednoduší nabíjení je zařízení vybaveno dokovací stanicí, do které stačí mobilní telefon pouze zastrčit. V neposlední řadě je telefon vybaven jednoduchou kamerou s rozlišením 0,3 Mpix, což je spíše pro jednoduché zachycení neopakovatelných momentů.

Zařízení bude stejně jako předešlé modely dostupné do konce měsíce a předpokládaná cena zatím není známá.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat