Čínský úřad ukázal Oppo R17

Čínský úřad ukázal Oppo R17
2018-08-20T06:15:40+02:00
• 4. 8. 2018

Čínský regulační úřad TENAA stojí za dalším únikem telefonu, který by mohl zanedlouho sjíždět z výrobních linek společnosti Oppo. Zařízení zveřejněné v databázi sice nese jen dvě kódová označení PBCM00 a PBCT00, ale zahraniční servery mu připisují název R17. Novinka bude sdílet spoustu prvků z modelu R9/R9 Pro, takže ani v našich končinách nebudeme ošizeni o velmi zajímavého zástupce z dílny čínského producenta.

Minimalizovaný „notch“

I když výpis tentokrát nepřináší žádnou konkrétní hardwarovou výbavu, tak máme k dispozici tradiční fotografie, které toho o telefonu dost napovídají. Výrobce zapracoval na zmenšení výřezu, čemuž došlo rovněž u zmiňovaného modelu R9/R9 Pro. I v tomto případě přední panel vyplní podstatou část čelní strany. Jiné zdroje do vnitřního šasi pasují 6,3palcový displej nebo baterii o velikosti 3 415 mAh.

Velkou pozornost si zaslouží zadní část, kde jednoznačně vyniká barevné zpracování. Samozřejmostí je dvojitý senzor fotoaparátu s dvěma přisvětlovacími LED diodami. Snímač otisků prstů byl zcela vynechán či budeme překvapeni senzorem ukrytým pod předním panelem. Totéž potkalo přední tlačítko, na něhož již také nevyšlo místo. Nakonec doufejme, že nejbližší týdny přinesou upřesňující zprávy.

Zdroj: hub.91mobiles.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat