Google Mapy pro iOS přináší funkci, kterou si oblíbí milovníci jídla

Google Mapy pro iOS přináší funkci, kterou si oblíbí milovníci jídla
2018-08-01T09:29:41+02:00
• 1. 8. 2018

Americká společnost Google ve svém katalogu nabízí hned celou řadu skvělých aplikací – od mailového klienta až po mapy. A právě mapám se nyní budeme věnovat. Firma se totiž rozhodla aktualizovat aplikaci Google Maps pro iOS. 

Google Mapy pro iOS přináší skvělou funkci

Instalační balíček přináší novou funkci, která se již nějaký ten čas nachází v aplikaci Google Maps pro konkurenční systém Android. Jedná se o funkci, pomocí které aplikace dokáže uživateli navrhnout nové restaurace, jež by se mu mohly potenciálně líbit.

V praxi funkce pracuje velmi jednoduše. Google Mapy porovnávají místa, která uživatel již v minulosti navštívil. Nemusí se jednat konkrétně o restaurace, ale také například zájmy uživatele, a tak podobně. Funkce následně bude porovnávat nová data a uživateli se pokusí nabídnout to nejzajímavější. 

Google ve svém prohlášení uvedl: 

„Naše nová funkce vám pomůže nalézt svou pravou lásku. A láskou myslíme váš další oblíbený cheeseburger. Klepnutím na místo s jídlem či pitím zjistíte, jak velká je pravděpodobnost, že se vám daný podnik bude líbit. Díky tomu strávíte více času s jídlem, naopak méně času s vyhledáváním.“

Funkce se vůbec poprvé dostala na operační systém Android minulý měsíc. Od dnešního dne je však také k dispozici pro konkurenční systém iOS. Kromě této novinky přináší instalační balíček také změny týkající se seznamu trendů na kartě Prozkoumat. Nyní totiž budete moci zjistit, kolik restaurací jste již navštívili.

Pokud si chcete novou aktualizaci stáhnout a nainstalovat, přejděte do obchodu s aplikacemi App Store. 

 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat