Fitness náramek za pouhých 300 korun na e-shopu Cafago.com Sponzorovaný článek

Fitness náramek za pouhých 300 korun na e-shopu Cafago.com [Sponzorovaný článek]
2018-08-22T12:33:52+02:00
• 22. 8. 2018

V dnešní době je velkým trendem nemít jen chytrý mobilní telefon, ale nějaké to příslušenství jako jsou hodinky, náramky či jiné zařízení. Právě sportovní náramky jsou velice populární, jelikož každý chce mít statistiky svého pohybu, nebo chce být upozorněn na notifikace. Nyní nám e-shop Cafago.com nabídl slevu na náramek s označením M3

Specifikace náramku M3

Jak jsem již zmínil, jedná se o fitness náramek, takže samozřejmě primární úkol je měření tělesné aktivity. Náramek vám stále monitoruje pohyb, takže při svých aktivitách máte přehled kolik jste uběhli kilometrů nebo kolik jste ušli kroků. Vzhledem k tomu, že zařízení disponuje certifikací IP67, tak jej můžete bez problémů využívat i za zhoršeného počasí. Kromě skenování sportovních aktivit je náramek vybaven senzorem srdečního tepu.

Další dobrá funkce náramku jsou notifikace, takže pokud vám někdo zavolá nebo napíše zprávu, tak vám náramek zavibruje. Co se týče napájení, tak zařízení disponuje baterií o kapacitě 50 mAh. Váha náramku je také velmi přívětivá, pouhých 20 gramů.

Pokud vás tato nabídka zaujala, můžete si jej zakoupit na e-shopu Cafago.com. Nyní za zvýhodněnou cenu 12,89 euro (300 korun), stačí při nákupu zadat slevový kód: L8448Y. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově a množstevně omezená.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat