Zlevněné produkty za dobrou cenu z webu TomTopVip Sponzorovaný článek

Zlevněné produkty za dobrou cenu z webu TomTopVip [Sponzorovaný článek]
2018-07-11T13:09:45+02:00
• 10. 7. 2018

Již je v dněšní době zvykem, že se obklopujeme zařízeními, která mohou být ovládána z telefonu. Ať už se jedná o kameru nebo třeba o chytrý zámek. Dnes vám přinášíme takové zboží z webového e-shopu TomTopVip.

Bluetooth zámek

Tento zámek promění vaše chytré zařízení v klíč k čemukoliv, co uzamknete tímto chytrým zámkem. Můžete ho použít u dveří, branek, skříní nebo šuplíků. Díky bezdrátové konektivitě a absenci jakéhokoliv fyzického klíče se nemusíte bát, že byste k zámku ztratili klíč a museli kvůli tomu volat zámečníka. Po rychlém spárování vám na odemknutí zámku stačí aplikace na telefonu. Tato aplikace také umožňuje sdílet přístup k jednotlivým zámkům pomocí QR kódu. Nyní si ho můžete pořídit za krásnou cenu pouhých 21,39 dolarů (kolem 470 korun). Za tuto cenu ho dokonce neseženete ani na Aliexpressu.

Chytrá žárovka Koogeek

Pokud chcete mít větší kontrolu nad osvětlením domácnosti, chytrá žárovka od Koogeek vám to umožní. Tato chytrá žárovka spotřebuje pouze 8 wattů a dokáže vygenerovat až 500 lumenů světla. Je také plně ovladatelná pomocí Wi-fi signálu, Koogeek aplikace nabízí až 16 milionů barev, kterými může žárovka svítit.

Pomocí aplikace tedy můžete žárovku vypnout nebo zapnout, měnit barvu, nastavovat intenzitu a časové úseky, kdy se má žárovka zapnout, nebo dokonce monitorovat, jestli žárovka funguje, a vytvářet vlastní makra pro její ovládání. Nyní si tuto chytrou žárovku můžete pořídit za současně nejlevnější cenu 27,99 dolarů (kolem 620 korun).

IP kamera OWSOO

Potřebujete mít na něčím přehled a sledovat záznam z kamery, ale nechcete za kameru moc utratit? Pak tu pro vás máme IP kameru OWSOO. Tato kamera dokáže zaznamenávat obraz v rozlišení 640 x 480, ukládat videa na cloudové úložiště a zobrazovat jak záznam, tak živý přenos na telefonu. Aplikace přidružená ke kameře umožňuje jak desktopové ovládání, tak mobilní, a to odkudkoliv. Kamera dokáže zaznamenávat obraz i ve tmě díky IR LED diodám. Je také schopna i pokročilých funkcí jako například detekce pohybu v určitý čas, a poslání zachyceného obrazu na Google Drive nebo Dropbox. Tuto kameru nyní můžete mít za pouhých 15,99 USD (kolem 350 korun).

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat