Xiaomi nepřinese Mi Max 3 ve verzi Pro

Xiaomi nepřinese Mi Max 3 ve verzi Pro
2018-07-27T07:54:59+02:00
• 27. 7. 2018

Ještě před oficiálním představením modelu Mi Max 3 se očekávalo, že po jeho boku se rovněž ukáže očekávaná varianta s přívlastkem Pro. K uvedení na mobilní trh bohužel nakonec nedošlo a podle posledních informací jej společnost Xiaomi nemá ani v nadcházejících plánech. Nejnovější zpráva z nejvyšších pater vedení nijak nepřibližuje okolnosti, i když v prvopočátku toto zařízení zřejmě existovalo.

Konec spekulacím

Na začátku se hovořilo o telefonu, u něhož hlavně dojde ke změnám ve vnitřní části. Původní procesor Snapdragon 636 měl vystřídat výkonnější Snapdragon 710 od Qualcommu a k němu čínský výrobce plánoval připojit 6GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 128 GB. Dále již beze změny se mohl připojit 6,9palcový displej, baterie s kapacitou 5 500 mAh či dvojitý fotoaparát umístěný v zadní části.

Veškeré prozatímní informace doslova smetl ze stolu produktový marketingový ředitel firmy Xiaomi (Zhi Zhiyuan), který pouze v krátkosti dodal, že takové zařízení nebude nikdy uvolněno a veškeré jejich úsilí bude věnováno aktuální novince. Nicméně nesmíme zapomenout na některé úniky, kde byl detekován telefon přímo pod názvem Mi Max 3 Pro. To nahrává myšlence, že model byl zaříznut během fáze vývoje.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat