Nike Training Club je nová aplikace stvořená přímo pro sportovce

Nike Training Club je nová aplikace stvořená přímo pro sportovce
2018-07-27T08:44:31+02:00
• 27. 7. 2018

Nike je významná americká firma vyrábějící převážně sportovní oblečení a potřeby s celosvětovou působností. Ale ona nevyrábí pouze sportovní obuv či oblečení. Nike se již nějaký ten pátek zabývá mobilními aplikacemi, které na popularitě nabírají hlavně díky Apple Watch. 

Toho si je americká společnost sídlící v Oregonu vědoma, a tak přináší další skvělou aplikaci pro chytré hodinky od Applu. Novinka nese název Nike Training Club a jedná se o vůbec nejchytřejší pomocník pro sportování. Aplikace totiž sama o sobě nabízí více než 180 různých způsobů cvičení, které uživatel může vykonávat právě pomocí svých Apple Watch. 

Nike Training Club a hlavní novinky

Nike ve svém oficiálním prohlášení uvedl, že hlavním důvodem, proč novou aplikaci vyvinul, je rostoucí zájem sportovců. Ti ale celou dobu volali po aplikaci, která by snížila svou závislost na mobilním telefonu. Té se nakonec jen přeci dočkali.

 

V praxi uživatel i tak ale bude muset telefon použít, pouze však pro zahájení tréninku. Aplikace pro Apple Watch funguje tak, že pouze počítá a zobrazuje pokrok ve cvičení. Díky Nike Training Club pro Apple Watch mohou sportovci sledovat srdeční frekvenci, spalování kalorií a další statistiky. 

Skvělé je, že novinka nabízí více než 180 různých způsobů cvičení, včetně jógy, vytrvalosti a tak dále. Aplikace je v současné době ke stažení zdarma a je k dispozici v App Storu.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat