Xiaomi Mi A2 se představí již 24. července

Xiaomi Mi A2 se představí již 24. července
2018-07-12T12:30:31+02:00
• 12. 7. 2018
2

Koncem června oznámilo Xiaomi program Mi Explorer, který sliboval fanouškům výlet do Španělska při příležitosti představení nového produktu. K tomuto představení mělo dle informací dojít v posledním červencovém týdnu. Nyní již víme konkrétní den, úterý 24. 7., a dokonce víme, že se představení týká nového Xiaomi Mi A2.

Čistý Android v hlavní roli

Novinka bude nástupcem populárního Xiaomi Mi A1. Oba smartphony se od tradičních telefonů výrobce liší tím, že namísto graficky přeplácaného MIUI nabízejí čistý Android, v rámci programu Android One.

Xiaomi Mi A2

Předpokládá se, že Mi A2 nabídne téměř totožný hardware, jako Xiaomi Mi 6X. Konkrétně to tedy znamená, že se můžeme těšit na Snapdragon 660, a dle konkrétní verze buď 4 nebo 6 GB operační paměti.

Fotoaparát nabídne dva senzory o rozlišení 12 + 20 MPx a měl by být vybaven prvky umělé inteligence. Dle posledních informací dorazí telefon ve třech barvách – zlaté, modré a černé. Předpokládá se dostupnost alespoň čtyř paměťových konfigurací, což je výhoda oproti Mi A1, které nabízelo jen dvě, se 4 GB RAM a 32GB nebo 64GB úložištěm.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Libor Matouš

12. 7. 2018, 13:03

… a druhou se 4GB RAM a 32GB úložištěm… Úplně jsem to nestudoval ale když jsme s kolegou hledali dobrou cenu na MI A1 tak tohle bylo vždycky tak o litr levnější…

David Pilař

12. 7. 2018, 13:37

Opraveno, díky za doplnění.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat