Na trhu jsou další chytré hodinky s Androidem, nesou název AllCall W2

Na trhu jsou další chytré hodinky s Androidem, nesou název AllCall W2
2018-07-13T15:25:54+02:00
• 12. 7. 2018
4

palAllCall je poměrně málo známá čínská značka, která vyrábí chytré telefony a hodinky. V červenci představil nové hodinky AllCall W2, které v sobě mají Android 7.0 a zvládnou i telefonovat.

SIM karta i fotoaparát na zápěstí

AllCall W2 disponují obrazovkou o velikosti 1,39″ s rozlišením 400 x 400 pixelů, a zajišťují tak dostatek prostoru pro prsty. Hodinky jsou ovládané systémem Android 7.0, který je upravený tak, aby se vměstnal do zaobleného zařízení s malým displejem. Hodinky jsou dostatečně prostorné i na to, aby se do nich vešla nano SIM karta. O výkon se stará procesor MediaTek MT6580, který má čtyři jádra, je taktovaný na 1,3 GHz a zvládá připojení k 3G sítím. Hodinky mají úctyhodných 16 GB interní paměti a 2 GB operační paměti.

AllCalll W2

Hodinky mají na sobě dokonce malou kameru, která má rozlišení 2 MPx. Pořádnou fotografii s ní sice nevyfotíte, avšak pro případnou „špionážní“ fotografii může přijít vhod. AllCall W2 disponují Bluetooth technologií a zvládají se připojit k Wi-Fi i k mobilním sítím. Díky vložené SIM kartě můžete hodinky používat jako váš telefon, můžete tedy přes něj volat, psát SMS a připojit se na mobilní internet. Baterie nabízí kapacitu 460 mAh a dle výrobce můžete dosáhnou tří až čtyřdenní výdrže na jedno nabití.

Hodinky AllCall W2 též disponují certifikací IP68, jsou tedy odolné proti prachu a vodě. Nemusíte se tím pádem bát jít si s nimi zaplavat. Chytré hodinky jsou zasazeny v kovovém těle a jsou připevněny k plastovému pásku. Prodejní cena je mírně přes 3 200 Kč ze zahraničních obchodů, v českých obchodech k dostání nejsou.

AllCalll W2

Zdroj: allcall.hk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Ondřej Procházka

13. 7. 2018, 13:47

Garmin fenix 3 hr bazarové 4tis výdrž 4tydny. Neprekonano!

Ondřej Procházka

13. 7. 2018, 13:46

Baterie tam je jaká… A to je ten kámen úrazu. Jeden den?

Petr Hošek

13. 7. 2018, 13:13

Ale pořád za ty peníze android jako v telefonu, k ničemu takže drahé…

Řekl bych že jedny z mála opravdu smart watch které stojí za to. Za takové funkce si firmy jako Samsung a Apple dávají mnohokrát vyšší cenovky.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat