TomTop: Skvělý dron s dosahem 300 metrů za nízkou cenu! sponzorovaný článek

TomTop: Skvělý dron s dosahem 300 metrů za nízkou cenu! [sponzorovaný článek]
2018-07-04T19:01:18+02:00
• 4. 7. 2018
2

V dnešní době se do podvědomí lidí dostává především virtuální realita, ale ještě jedno odvětví se začíná rozrůstat, a to drony. Nyní máte možnost exkluzivně získat kompaktní a kvalitní dron MJX Bugs, a to díky internetovému obchodu TomTop.

Jestliže máte o dron zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu TomTop. Ten kompaktní dron MJX Bugs nabízí za 4 477 Kč. Dron si můžete zakoupit ZDE.

TomTop: MJX Brugs dron a hlavní specifikace

Jedná se o malého kompaktního drona v obvyklém tvaru, díky čemuž vás dron zaujme už na první pohled. MJX Bugs disponuje šesti osým gyroskopem pro zajištění bezproblémového letu a kvalitní kontrolou. Ovládat dron můžete dvěma způsoby, buď použijete přiložený ovladač, anebo využijete mobilní aplikaci a váš smartphone. Samotný drondolet až 300 metrů. Ve vzduchu dron vydrží 15 minut díky baterii o kapacitě 1 800 mAh. Nabíjet jej pak budete pouhých 180 minut.

Dron má standardní letové dovednosti jako let rovně, zpět či klesání a stoupání. Mezi zajímavou vlastnost patří tlačítko automatického návratu, které dovede dron zpět na pozici, odkud vzlétl. E-shop nabízí dron v jedné variantě, a to model se zabudovanou kamerou. Zabudovaná kamerka u tohoto modelu dosahuje poměrně zajímavých výsledků, jedná se totiž o čip, který dokáže nahrávat videa s rozlišením 1080p. Díky tomu nahrajete nejen skvěle vypadající videa, ale také se budete lépe orientovat.

Dron od MJX můžete ovládat také pomocí klasického ovladače, který je součástí balení. Pravděpodobně však budete dron ovládat svým telefonem. MJX Bugs je kompatibilní nejen s operačním systémem Android, ale také iOS.

TomTop: MJX Brugs dron zakoupíte zde

Jestliže máte o dron zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu TomTop. Ten kompaktní dron MJX Bugs nabízí za 4 477 Kč. Dron si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

alois navratil

4. 7. 2018, 22:00

180 min abych 10-15 min lital… bomba,????????????????????

Zdeněk Koutský

VIP 4. 7. 2018, 22:46

Za takovou cenu nelze čekat hodinové lety přeci. Tady jde o to, že není třeba kupovat drahý dron za 20 000 Kč a výše

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat